Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας Δημήτρης Κυριακίδης.

Για την προσπάθεια στην Καρμιώτισσα: «Είναι μια ομάδα που αρχίζει από το μηδέν, καθημερινά δουλεύουμε και χρειάζεται υπομονή και δουλειά για να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος»
Πως βλέπεις το Κυπριακό ποδόσφαιρο; «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι καλό, από τα φιλικά κατάλαβα ότι έχει πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Εμάς στόχος μας είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Η καθημερινή δουλειά και με τις βάσεις που βάλαμε θα έχουμε μια καλή παρουσία. Εύχομαι να μην υπάρχουν και τραυματισμοί».
Για τις δυσκολίες τον προγραμματισμό και τις πολλές εκκρεμότητες: «Είναι δύσκολο να κάνεις προετοιμασία, να δίνει φιλικά και να σου λείπει ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ. Στην ομάδα μας θα έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές ακόμα, μακάρι να έρθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να παίξουμε όλοι μαζί στα τελευταία φιλικά».
Έχετε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα: «Με όλους θα παίξουμε είτε στην αρχή, είτε στην μέση, είτε στο τέλος. Μόνο θετικό είναι να παίζεις με μεγάλες ομάδες το ξεκίνημα. Αυτοί είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να χαρούμε αυτά τα ματς και αν μπορέσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, στο ποδόσφαιρο όλα μπουν να συμβούν αν είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά».
Είναι σημαντική η θέση του τερματοφύλακα: «Μια ομάδα αρχίζει από τον τερματοφύλακα. Έχουμε αρκετή πίεση σαν ομάδα, το είδαμε από τα φιλικά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή που με επέλεξε και μου έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη».
Για εσένα και την πορεία σου; «Είχα γεμάτες χρονιές, είχα και κλήση στην Εθνική για τρία ματς συνεχόμενα και είναι σημαντικό αυτό. Διακρίθηκε μέσα από μια μικρομεσαία ομάδα την στιγμή που οι κλήσεις γίνονται από τις μεγάλες ομάδες στην Εθνική».
Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στην Κύπρο; «Από την στιγμή που ήξερα ότι δεν θα ανανέωνα στον Παναιτωλικό δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου. Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να περιμένω, ήθελα να βρω γρήγορα ομάδα, με προσέγγισε η Καρμιώτισσα, τα βρήκαμε γρήγορα και ήρθα εδώ. Έπαιξε ρόλο και η προσέγγιση από τον προπονητή».
Τι γνώριζες για το πρωτάθλημα μας; «Λίγα πράγματα γνώριζα. Όσο είμαι εδώ και παίζουμε τα φιλικά κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα. Στην πορεία θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εμένα».
Ρώτησες κάποιον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή πριν έρθεις εδώ; «Ρώτησα, μου είπαν πολύ καλά πράγματα, μου είπαν ότι η ομάδα μας θέλει να μείνει στην κατηγορία και να εδραιωθεί».
Άρχισες από τον ΠΑΟΚ την καριέρα σου έτσι; «Ναι άρχισα από τον ΠΑΟΚ, είχα και μια συμμετοχή, ήμουν πολύ μικρός, ήταν άλλες εποχές. Είχα συμπαίκτες και Κύπριους τον Γιασεμάκη, τον Εγκωμίτη».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ