Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «μαυροπράσινους».
Πως πάει η προετοιμασία;
«Δουλεύουμε καλά αλλά να μην λέμε μεγάλα λόγια. Ήταν χρήσιμα τα φιλικά, είχαμε κάποια προβλήματα με κάποια παιδιά αλλά και αυτά είναι μέσα».
Τι γίνεται με τον Ζαχαρίου; «Ο Ζαχαρίου ακόμα δεν μπήκε με την ομάδα, δεν έκανε καθόλου προπόνηση και θα αρχίσει από την Δευτέρα. Όλα είναι στο πρόγραμμα, είναι πράγματα που συμβαίνουν και υποχρέωση μας είναι να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο».
Πόσες κινήσεις θα κάνετε ακόμα; «Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ακόμα 1-2 προσθήκες, δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να είμαστε πιο σίγουροι».
Σε ποιες θέσεις; «Να μου επιτρέψετε να μην τα καταθέσω αυτά, δεν μου αρέσει να το κάνω. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε από την ομάδα».
Να περιμένουμε σύντομα την επόμενη προσθήκη; «Ναι, όσο μπορούμε πιο σύντομα αλλά δεν εξαρτάται από εμάς και μόνο».
Πως βλέπετε τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ποιότητα, έχουμε ταλέντο και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταθέσουμε καλά πράγματα».
Από τον Ολυμπιακό έφυγαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές: «Ναι το ξέρω αλλά πήραμε και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις».
Παρακολουθήσατε κάποιες ομάδες που θα αντιμετωπίσετε στο ξεκίνημα; «Όπου έχουμε την δυνατότητα και δεν συμπίπτει φυσική μας υποχρέωση προσπαθούμε να βλέπουμε παιχνίδια. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλα τα φιλικά είναι αμφίρροπα. Θα είναι συναρπαστικό, ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα».
Πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα; «Αυτοί που λένε ότι θα είναι 100% στο ξεκίνημα δεν έχουν ρεαλιστική προσέγγιση. Η βελτίωση δεν σταματά σε δύο μήνες. Ο βαθμός ετοιμότητας είναι σχετικός και δεν πρέπει να σταματάμε να εξελισσόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχει εξέλιξη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».
Που προπονείστε τώρα και αν είναι διπλές ή μονές οι προπονήσεις; «Στο Μακάρειο ναι. Χαμηλώσαμε τον ρυθμό, κάνουμε κάποιες διπλές αλλά στο βασικό πρόγραμμα είναι μονές οι προπονήσεις».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ