Ο Χρίστος Πουλλαϊδης είναι ο μόνος αυτή την στιγμή που μπορεί να επαναφέρει την ηρεμία μετά την «τρικυμία» στην Ανόρθωση, για το έμβλημα της ομάδας.
Ο ισχυρός άντρας της «Μεγάλης Κυρίας» επιβάλλεται να βγει μπροστά και να δώσει τέλος την όποια κόντρα έχει ξεσπάσει εντός της Ανόρθωσης και να προστατέψει τα όσα με κόπο «χτίστηκαν» ξανά από την μέρα που επέστρεψε, ως μεγαλομέτοχος στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Δυστυχώς, για την Ανόρθωση ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει ακόμη, μετά την απόφαση της διοίκησης της εταιρείας να προχωρήσει στην αλλαγή του εμβλήματος της ομάδας, για εμπορικούς σκοπούς.
Σημειώνεται ότι, εδώ και μέρες στις τάξεις των κυανολεύκων επικρατεί «αναβρασμός», όχι μόνο για την συγκεκριμένη απόφαση αλλά και τα όσα ακολούθησαν σε αναρτησεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Εκτιμούν λάθος αυτοί που αισιοδοξούν ότι η πολιτική της «σιωπής» στο πέρασμα του χρόνου θα σβήσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Διότι αυτό δεν έχει να κάνει με μια λανθασμένη απόφαση μιας ανεπιθύμητης μεταγραφής αλλά πρόκειται, για το έμβλημα το οποίο έχει μεγάλη σημασία και την δική του ιστορία στην Ανόρθωση.
Είναι σίγουρο ότι η απόφαση της διοίκησης της εταιρείας δεν λήφθηκε με σκοπό να χαλάσει το καλό κλίμα στην οικογένεια της Ανόρθωσης, όμως, δυστυχώς οι λανθασμένες διαδικασίες που φαίνεται ότι ακολουθήθηκαν πριν και μετά οδήγησαν τελικά σε αυτό το μονοπάτι. Το πιο «επικίνδυνο» γι΄αυτούς που διοικούν  την Ανόρθωση είναι να θεωρήσουν ότι το θέμα του εμβλήματος αφορά μια μικρή μερίδα κόσμου η οποία βρίσκεται μόνο στις τάξεις των οργανωμένων. Αυτό θα είναι λάθος που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πορεία.
Πάντως, στο θέμα επίλυσης τους προβλήματος που προέκυψε χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και ικανότατους ανθρώπους να δώσουν έναν τέλος στον «εμφύλιο» που πάει να ξεσπάσει στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Η εκτίμηση είναι ότι ο άνθρωπος που έχει αυτή την δυναμική αλλά και την ικανότητα, για να δώσει αυτό το τέλος με όποιονδηποτε τρόπο είναι ο μεγαλομέτοχος, Χρίστος Πουλλαϊδης. Στην Ανόρθωση, γνωρίζουν πολύ καλά ότι, για κανένα λόγο, δεν πρέπει προκύψει ξανά διχασμός, διότι αυτό συνέβη στο παρελθόν και δυστυχώς η Ανόρθωση το πλήρωσε και το πληρώνει ακόμα.

Κατερίνα Κυριάκου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ