Δεν πάει άλλο, ο χρόνος περνά, απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και κάθε Δευτέρα της τελευταίες εβδομάδες περιμένουμε να φέρει εξελίξεις η νέα εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να έρθουν ανακοινώσεις στην ΑΕΚ αλλιώς η ομάδα θα ριχθεί «άδεια» ή τουλάχιστον με πολλές σοβαρές ελλείψεις στη μάχη του νέου μαραθωνίου.
Ήρθε η ώρα ο Αρνάλ Κόντε από τα λόγια να περάσει στις πράξεις και τι εννοούμε:
Τις τελευταίες μέρες διαβεβαίωνε ότι έχει προχωρήσει τις επαφές για τον προγραμματισμό και μάλιστα με κάποιους ποδοσφαιριστές έχει συμφωνήσει. Γι’ αυτούς λοιπόν τους ποδοσφαιριστές επιβάλλεται να βγει επίσημο φιρμάνι το συντομότερο προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν στην Κύπρο, πράγμα δυσκολότερο από άλλα καλοκαίρια λόγω κορωνοϊού. Χρειάζονται διαδικασίες για να έρθει κάποιος από το εξωτερικό και πολύ περισσότερο μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο να μπει στις προπονήσεις. Πότε να έρθουν, πότε να προπονηθούν και πότε να είναι σε θέση να αγωνιστούν. Αυτά είναι που προβληματίζουν τους φίλους της ομάδας και αν χαθεί περισσότερος χρόνος ίσως αποδειχθεί καταστροφικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη ανακοίνωση, η οποία θα διαδεχθεί αυτές των Μακρή και Σπιρόφσκι, οι οποίες εκδόθηκαν εδώ και καιρό, θα αφορά ακραίο επιθετικό. Βέβαια πέραν αυτή της προσθήκης υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να κλείσουν και η εξέλιξη της πορείας των επαφών γι’ αυτές τις θέσεις κρατείται σαν  εφτασφράγιστο μυστικό. Εμείς κρατάμε τη διαβεβαίωση του Κόντε, η οποία για την ώρα είναι και το μοναδικό θετικό στοιχείο. Από τα λόγια να περάσει στην πράξη.

Χρίστος Χρίστου 

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ