• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Μπεργκ για Αραράτ και μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)
12/08/2020 13:09
Μπεργκ για Αραράτ και μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ:

Για το φιλικό με τη Δόξα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Πιστεύω πως δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα μπορούσαμε να είμαστε. Τώρα είμαι χαρούμενος που το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί και μπορούμε να αρχίσουμε την κανονική σεζόν, την οποία περιμένουμε πώς και πώς με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Είχαμε μία πολύ καλή σεζόν πέρσι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε και φέτος μία πολύ καλή χρονιά».

Για το αν ήταν καλό τεστ πριν την Αραράτ: «Ναι, ήταν ένα πολύ καλό τεστ, αυτό που χρειαζόμασταν. Επίσης, το επίπεδο του αντιπάλου ήταν καλό για εμάς με βάση αυτό που περιμένουμε (από την Αραράτ) την επόμενη εβδομάδα. Έτσι μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας έγινε με βάση τον αντίπαλο, την προπόνηση και αυτά που είμαστε ικανοί να κάνουμε και πιστεύω πως πήγε καλά».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: «Ήταν λίγο βαριά τα πόδια των παικτών σήμερα. Προπονηθήκαμε αρκετά σκληρά, οπόταν είναι φυσιολογικό. Όταν δίνεις αυτά τα παιχνίδια δεν προετοιμάζεσαι στον ίδιο βαθμό με όταν δίνεις κανονικούς αγώνες. Για αυτό τον λόγο αυτά τα παιχνίδια είναι κάποιες φορές λίγο δύσκολα για όλους. Την επόμενη εβδομάδα όταν θα δώσουμε επίσημο παιχνίδι θα είναι διαφορετικός ο τρόπος και θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να ανταγωνιστούμε και να κερδίσουμε».

Για το αν θα είναι 100% έτοιμοι: «Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη έτοιμοι. Όμως όταν γυμνάζεσαι όπως κάναμε εμείς και δεν προετοιμαστείς σε κάτι συγκεκριμένο, τότε κάποιες φορές θα έχει και παιχνίδια όπως το σημερινό. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχει γίνει και ανυπομονούμε για να αρχίσει η σεζόν».

Για τις αλλαγές στο φιλικό: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν ήταν σημαντικό. Όμως, σίγουρα η εμφάνιση μας έγινε κάπως καλύτερη όταν κάναμε αλλαγές. Ο Κούσουλος τα πήγε καλά όταν μπήκε στο γήπεδο, ο Κακουλλής πέτυχε ένα ωραίο τέρμα και ο Λοΐζου μας βοήθησε όταν κέρδισε το πέναλτι. Ήταν καλό για εμάς να το τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό παιχνίδι στο «κτίσιμο» του παιχνιδιού και μεταξύ των γραμμών, όμως δεν είχαμε την ποιότητα που πρέπει στο τελευταίο τρίτο. Αυτό ήταν που μας σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί πιστεύω ότι ελέγξαμε πολύ καλά τον αγώνα σε κάποια διαστήματα. Το τέρμα που δεχθήκαμε δεν ήταν από αυτά που δεχόμαστε υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό κανονικά δεν συμβαίνει και είναι καλό που συνέβηκε σε φιλικό παιχνίδι και όχι σε επίσημο αγώνα».

Για τις εντυπώσεις του για την Αραράτ: «Είναι μία καλή ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Αρμενία. Είναι μονός ο αγώνας, παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% και περιμένουμε πώς και πώς τον αγώνα. Είναι μόνο 90 λεπτά και πρέπει να παίξουμε κοντά στο πιο ψηλό μας επίπεδο».

Για το αν έχει κάτι ιδιαίτερο η Αραράτ: «Όχι, είναι κάπως διαφορετικό. Κανονικά στην Ευρώπη είναι δύο παιχνίδια, εντός και εκτός, αλλά είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες και εμείς ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Για τα μεταγραφικά: «Δεν υπάρχουν μεταγραφές σήμερα. Πιστεύω πως όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να βελτιωθεί με το μπάτζετ που έχει και αυτό ισχύει και για εμάς. Την ίδια ώρα είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλό ρόστερ και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό από πέρσι και προσθέσαμε κάποιους καλούς παίκτες στην ομάδα. Είμαι άνετος με την ομάδα που έχουμε, είναι καλή ομάδα με καλή νοοτροπία και καλούς χαρακτήρες σε αυτήν».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα. Είναι πάντα καλό να τους βλέπουμε και να τους ακούμε να υποστηρίζουν την ομάδα. Το έκαναν ξανά σήμερα. Μπορεί να μην ήταν 10.000 φίλαθλοι, αλλά αυτοί που ήταν εδώ έδειξαν τη στήριξη τους, που ήταν καλή και το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο».


btm