Ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Χαράλαμπος Καϊρίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας.
Για τη δική του πολύ καλή παρουσία σε αυτά τα παιχνίδια: «Με τόσα χρόνια εμπειρίας, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα».
Για το συναγωνισμό που έχει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια: «Δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις και ότι μου αναλογεί το παίρνω. Προσπαθώ κάθε βδομάδα να βοηθώ την ομάδα.
Για το πρόγραμμα: «Όταν ξέρεις ότι πέφτουν τέσσερεις ομάδες, πρέπει να κυνηγάς το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παίρνεις ότι μπορείς από το κάθε παιχνίδι. Πέφτουν τέσσερεις ομάδες και θα πρέπει να διεκδικείς το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δουλεύω ως ομάδα. Αυτό βγαίνει κάθε βδομάδα στοπ γήπεδο».
Για την ανάγκη για νίκες: «Πρέπει να παίρνεις βαθμούς. Ειδικά στα παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τους ίσιους στόχους, πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη. Βλέπουμε, ήδη άλλες ομάδες να παίρνουν βαθμούς και να προχωρούν».
Για τα πέναλτι που εκτελεί: «Φέτος, δεν θα τα εκτελώ εγώ. Μακάρι να μας δίνουν τα πέναλτι. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρουν αυτοί που πρέπει. Να γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο Καϊρίνος και να εκτιμάται».
Βγάζεις ένα παράπονο… «Από χρόνια δικαιούμουν κλήση στην εθνική. Βλέπω ότι άλλα πράγματα παίζουν ρόλο. Έστω και μια κλήση στην προπόνηση. Και γενικότερα και τώρα. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα. Μιλώ μόνο για τον εαυτό μου. Ελπίζω να πάρει τις ευκαιρίες ο Κυριακίδης και να αποδείξει ποιος είναι».
Για το πρωτάθλημα: «Πίστευα ότι οι μεγάλες ομάδες θα είχαν διαφορά από τις υπόλοιπες. Όπως φαίνεται όλες οι ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Θα έχει σασπένς το πρωτάθλημα».
Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Πρέπει να κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ είναι μια από τις μεγάλες ομάδες. Είναι μια καλή ομάδα και θα παίζει στην έδρα της. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πάμε με το πλάνο μας για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Όταν θα αντιμετωπίσουμε άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο, δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτό που πήραμε δεν ήταν τυχαίο. Γι΄ αυτό λέω ότι κάθε παιχνίδι που ακολουθεί είναι και πιο δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι είσαι αναγκασμένος να διεκδικείς αποτέλεσμα».
Για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον: «Όσο με κρατάνε τα πόδια μου, θα είμαι στα γήπεδα. Νομίζω, ότι ακόμη έχω να προσφέρω».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ