Παράπονα από τον τρόπο αντιμετώπισης από τις αρχές των Πολεμιδιών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Δημήτρης Βραχίμης μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Σε ερώτηση για το γηπεδικό και το ότι υποχρεώνεται η ομάδα να παίζει στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο, είπε: ««Είναι πολύ δύσκολο. Αναγκαστικά μας έβγαλαν εκτός Λεμεσού, τουλάχιστον να μας βοηθήσουν οικονομικά. Δεν ζητήσαμε βοήθεια από την ΚΟΠ, ψάχναμε γήπεδο να προπονηθούμε και μας έδωσαν ένα χωράφι. Έχουμε μηδέν βοήθεια από τον δήμαρχο, δεν μας αναγνωρίζουν καθόλου. Έπρεπε να παίρναμε βοήθεια από ΚΟΠ και ΚΟΑ γιατί υποχρεωνόμαστε να πηγαίνουμε σε άλλη πόλη για να παίξουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην έδρα σου, λιγότερα τα έξοδα. Το μεγάλο γήπεδο προσφέρεται για μας, το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι το οικονομικό που πάμε στην Πάφο. Προχτές μας στοίχισε 6-7 χιλιάδες. Ευτυχώς που είναι και ο Cablenet και έχουμε έσοδα».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Μετά τα παιχνίδια είμαι και λίγο απογοητευμένοι από τη συγκομιδή γιατί μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Με τις εμφανίσεις είμαστε ικανοποιημένοι στο 100%. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα».

Αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Δεν θα γίνει άλλη προσθήκη. Υπάρχουν επιλογές, έχουμε και βάθος καθώς υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές. Αυτό βγήκε από τη δουλειά των προπονητών μας, το 60-70% είναι κορμός από πέρσι. Κατάφεραν οι προπονητές μας να πάρουν το καλύτερο από όλους στο γήπεδο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ