Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στον SuperSport FM 104.0 για την κατάσταση μετά το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Επικρατεί μεγάλος προβληματισμός και στεναχώρια δεν μας αφήνει άλλη επιλογή πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. Δεν είναι μόνο λόγια, πρέπει να κάνεις το παν για ν’ αντιστραφεί και το αρνητικό κλίμα.  Μας προβλήματα το γεγονός ότι μετά από δέκα τελικές προσπάθειες δεχθήκαμε έξι γκολ. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και να συνεχίσουμε. Δημιουργούμε ευκαιρίες, όμως, πληρώνουμε τα λάθη μας. Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι δεν είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Θέλουμε να βρούμε λύσεις, για να μην «πατήσει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να μην δώσουμε την ευκαιρία ότι αυτό είναι μη αναστρέψιμη εικόνα. Θεωρούμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές. Μας προβληματίζει που δεν παίρνουμε αποτελέσματα».
Ενόψει ΑΠΟΕΛ;
«Ένα δύσκολο ματς, δεν ξεκίνησε καλά αλλά, όμως, έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Πρέπει να βλέπουμε και αυτά τα παιχνίδια, θέλουμε να δούμε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μας. Να παλέψουν και να αντιστρέψουν την εικόνα αυτή. Ένα καλό αποτέλεσμα θ’ άλλαζε και την εικόνα. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και το κομμάτι της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να δέσει σύντομα η ομάδα και να έχουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ