Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων μας.
Για την πρόκριση του Απόλλωνα κόντρα στον ΟΦΗ: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Ήταν κλειστό παιχνίδι και ο Απόλλωνας έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες είναι καλές, όμως ο Απόλλωνας ήταν πιο έτοιμος και πιο δεμένος. Ο Απόλλωνας δεν άφησε τον ΟΦΗ να βγάλει αντίδραση και πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα».
Για τις επιτυχίες των κυπριακών ομάδων: «Η εικόνα που έχω για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλή. Αυτό φαίνεται και από την εικόνα που βγάζουν οι ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι όλοι για τις προκρίσεις. Αυτές οι παρουσίες δίνουν τη δυνατότητα στην Κύπρο να βελτιώσει πολύ περισσότερο τη θέση της στην UEFA.
Τι σας έκανε εντύπωση από τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη: «Ο Απόλλωνας έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ. Παίζει επιθετικά και αυτό που κάνουν, το κάνουν πολύ καλά. Παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλά ισορροπημένη ομάδα και έχει ποιότητα. Το ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρήθηκε λίγο στην αρχή. Επειδή ξέρω πως δουλεύει ο φίλος μου ο Μαρίνος, ήδη τα πρώτα δείγματα από τον αγώνα με την ΑΕΛ και χθες ήταν θετικά. Αυτή η εικόνα θα ενισχυθεί. Η Ανόρθωση έχει το δικό της προφίλ και προσπαθεί να κερδίσει. Είναι και αυτή στην ίδια κατηγορία».
Για τις αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό: «Όταν υπάρχουν δύο παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σε βάθος χρόνου αποκαθίσταται η ικανότητα. Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός και θεωρητικά είναι το φαβορί. Σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Θα πως όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα».
Πως μπορείς να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό: «Είναι δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Δεν θα μπω σε τακτικά θέματα. Πλέον και η Ομόνοια αισθάνεται ότι είναι μεγάλη ομάδα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ