• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Ούτε Τζιλάνι, ούτε Καϊσάρ, η διαφορά ήταν το ΑΠΟΕΛ»
18/09/2020 12:57
«Ούτε Τζιλάνι, ούτε Καϊσάρ, η διαφορά ήταν το ΑΠΟΕΛ»

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.
Για την πρόκριση επί της Καισάρ:
«Προτεραιότητα όλων όσων αγωνίζονται στα προκριματικά είναι καθαρά το αποτέλεσμα, αυτό είναι το Α και το Ω. Πολύ δύσκολα βέβαια θα πάρεις αποτέλεσμα αν δεν είσαι καλός στο γήπεδο. Είπαμε μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ότι έδειξε η ομάδα σημεία βελτίωσης αλλά το ζητούμενο είναι σταθερότητα και η εξέλιξη προς το καλύτερο και το δείγμα στο Καζακστάν μπορεί να καλύψει αυτά που προανέφερα. Πήγαμε να παίξουμε σε ένα στάδιο που ήταν κλειστό από τον περασμένο Μάρτιο μιας και μόνο στο Αλμάτι διεξάγεται το πρωτάθλημα του Καζακστάν, σε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που δεν είναι το ιδανικό για τέτοιες χώρες, σκληρό, πολύ κακό. Ήμασταν τυχεροί καθώς έπιασε ένα ψιλόβροχο που μας συνόδευσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Το λέω αυτό καθώς βοηθά τις ομάδες που θέλουν να παίξουν με ταχύτητα και τεχνικά. Δεν φταίει η ομάδα της Καισάρ, αλλά οι εγκαταστάσεις του γηπέδου δεν επέτρεπαν στο πότισμα. Αναιρέσαμε ότι αρνητικό υπήρχε μέσα από την εμφάνιση. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ η ομάδα μας έδειχνε ότι μπήκε πολύ καλά. Η ομάδα έδειξε και τον χαρακτήρα να αντιδράσει. Είναι σημαντικό αυτό το ποδόσφαιρο. Οι ρυθμοί έπεσαν εξ’ ανάγκης λόγω του ότι Πηγαίναμε λεπτό με λεπτό προς το τέλος με ένα αποτέλεσμα που μας έδινε την πρόκριση πιο νωρίς από το 90λεπτο και αυτό έφερε ένα εφησυχασμό. Δείξαμε ελάχιστα στοιχεία σε κενά άμυνας αλλά αυτό το οποίο μπορεί να το δικαιολογήσει αυτό είναι γενικότερα η εξέλιξη του αγώνα, δεν είναι θέμα αμυντικής γραμμής, είναι θέμα συνολικής συμπεριφοράς. Χθες είχαμε 22 προσπάθειες τελικές εκ των οποίων 15 στον στόχο και ο κανόνας με τέτοια στατιστικά λέει ότι θα σκοράρεις πάνε από τρία γκολ».
Για αυτούς που λένε ότι ήταν εύκολος αντίπαλος η Καϊσάρ: «Εκ του αποτελέσματος κάνουμε αυτή την διαπίστωση. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί τι έλεγαν πριν το παιχνίδι, ότι είναι μια άπειρη ομάδα αλλά μια ομάδα με καλή οργανωτική δομή και παίζει με αντεπιθέσεις αλλά την ίδια ώρα πρέπει να συγκριθούν όλες οι παράμετροι. Εγώ έλεγα ότι ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να φοβηθεί μια Καισάρ. Θα συμφωνήσω πως η διαφορά στα δύο παιχνίδια με Τζιλάνι και Καϊσάρ δεν ήταν ο αντίπαλος αλλά το ΑΠΟΕΛ».
Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ βγάζει ένα πλάνο στο γήπεδο και παίζει καλό ποδόσφαιρο: «Να υπενθυμίσω κάτι που είπε και ο κ. Ουζουνίδης μετά την ΑΕΛ, ότι αυτή η μεταγραφική περίοδος την οποία ακόμα διανύουμε, είμαι μια περίοδος με πολλές παραμέτρους που δεν μπορούν να ελεχθούν χρονικά. Περιπτώσεις όπως αυτές των Ζόρζε, Ανουάρ και Ζεράλδες μας απασχόλησε πριν από ενάμιση μήνα αλλά δεν ήτανε εφικτό να γίνουν συμφωνίες τόσο νωρίς. Είμαστε και τυχεροί που συμφωνήσαμε ακόμα και σήμερα γιατί υπάρχει χρόνος για να λήξει η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη. Η ουσία είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήρθαν να πλαισιώσουν κάποιους άλλους. Το κλειδί είναι η λέξη ομάδα. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα, να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την ΕΝΠ και μετά να δούμε το ματς με την Ζρίνσκι».
Για τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ: «Θα περάσουν το απόγευμα από διαγνωστικό έλεγχος και θα ξέρουμε αύριο τα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε κάτι θα έρθουν προπόνηση, θα αξιολογηθούν, θα πάνε ΜRI και να δούμε τι συμβαίνει. Ανεξαρτήτως ποιοι θα λείπουν θα πρέπει να πάμε στο ματς με την Ένωση για να κάνουμε έναν καλό αγώνα».
Για τον κόσμο: «Έχει καιρό που το λέμε ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε μέγεθος αυτός που έρχεσαι στο γήπεδο. Χάσαμε αυτή την δύναμη και είναι κρίμα. Στο γήπεδο έρχεσαι να υποστηρίζεις την ομάδα σου που δεν θα την αλλάξεις ποτέ».
Για το παιχνίδι με την Ζρίνσκι και την προκλήρωση των πλέι οφ: «Ο επόμενος αντίπαλος είναι η ΕΝΠ. Θα έχουμε αρκετές μέρες να μιλήσουμε για την Ζρίνσκι. Για την προκλήρωση των πλέι οφ να περιμένουμε. Το μόνο πράγμα ππου συζητήσαμε και θα θέλαμε είναι να παίξουμε στο ΓΣΠ».
Για τους Γιάκολις, Λαφράνς, Σάβιτς και Μιχαίλοβιτς: «Η τελευταία λίστα για την ΚΟΠ είναι στις 25 του μήνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν έχουν συμμετοχές και μπορείτε να το συζητήσετε. Αναλόγως των εξελίξεων θα κλείσει ο κατάλογος 25 του μήνα».


btm