Η Μ.Κ Αγώνας είναι μια οργάνωση μαθητών που έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τους μαθητές και συνανθρώπους της.Τα όνειρα και την επίλυση των προβλημάτων τους.Έχουμε ως δράση τον άνθρωπο και τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.

Με σκέψη ,κόπο και αγάπη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ενα φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ (3on3)σε συνεργασία με το Atlantas Basketball School&ΑΠΟΠ.Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Saint Michael’s Hospice.Ένα κέντρο που βοηθά άτομα με ανίατες ασθένειες .

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υπάρχοντα μέτρα κατά του COVID-19.Θα έχουμε αντισηπτικά διαλύματα στη είσοδο και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.Το εργατικό προσωπικό θα φοράει προστατευτικές μασκές κατά τη διάρκεια των τουρνουά. Επιπρόσθετα,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πριν και μετά την έναρξη των τουρνουά θα υπάρχει απολύμανση.

Θα υπάρχουν στη είσοδο τραπέζια με τις σωστές αποστάσεις 2 μέτρων όπου θα γίνονται εισφορές,ενημέρωση για την M.Κ ΑΓΩΝΑΣ και εννοείται καφέδες,σνάκς και πίτσες για τους αγαπημένους μας φιλάθλους απο το Coffee Brands Paphos&Roma Pizza.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

Μέγα Χορηγός: KORANTINA HOMES
Υποστηρικτές: Coffee Brands Paphos,Roma Pizza,IClothing και ΔΕΟΚ .

ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €5
Για περισσότερες πληροφορίες:
99054045 Παναγιώτης
99938653 Γεωργία

Μετά το τέλος του τουρνουά μας θα δωθούν τα βραβεία και πλούσια δώρα στους νικητές !!


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ