Την ψυχραιμία τους προσπαθούν να διατηρήσουν στην Νέα Σαλαμίνα μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.
Συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές και άλλα δύο άτομα των ερυθρολεύκων νόσησαν με τον Covid-19 προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σωματείο. Η εξέλιξη αυτή έφερε την αναβολή της αναμέτρησης με την Δόξα που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ και είναι άγνωστο ακόμη πότε ουσιαστικά η Νέα Σαλαμίνα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με βάση και τα σχετικό πρωτόκολλο του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ζητήσει την στήριξη της ΚΟΠ αλλά και των άλλων σωματείων, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων επτά ημερών, θα πρέπει να διεξαχθούν επαναληπτικές εξετάσεις σε όσους δεν εντοπίστηκαν θετικοί στον COVID-19.
Επίσης, σε αυτό το διάστημα, θα πρέπει όλοι να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους και οι προπονήσεις να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Με την πάροδο των επτά ημερών, θα πρέπει να υποβληθούν σε επαναληπτικό τεστ.

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ