Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Πως πάνε τα πράγματα; «Πάντα θετικά τα βλέπουμε και προχωράμε. Να έχουμε την υγεία μας, να δουλεύουμε και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου».
Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα: «Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι να είμαστε ο εαυτός μας, υπηρετώντας σωστά το πλάνο μας. Θέλουμε να διεκδικούμε ότι μπορούμε και ότι μας ανήκει σε κάθε παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Τον σεβόμαστε, όμως θέλω να σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Είναι ένα παιχνίδι και θα δείξει. Και εμείς μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα όπου και αν παίζουμε».
Για τη συγκομιδή των εννέα βαθμών: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συγκομιδή που είχαμε. Δικαιούμασταν όμως να έχουμε περισσότερους βαθμούς».
Για τους παίκτες που ήρθαν τελευταίοι: «Ο Κοστόφ και ο Μίλτειτς είναι πιο έτοιμοι. Ο Σαρφό κάνει την προσπάθεια του και ετοιμάζεται σιγά σιγά. Θέλουμε όλοι να έρθουν στην αφετηρία που είναι και οι υπόλοιποι παίκτες για να διεκδικήσει το χρόνο του».
Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και το κυπριακό πρωτάθλημα: «Το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Είμαστε ένα τιμ που κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο απ΄ ότι περίμενα».
Για την Εθνική Ελλάδας: «Η Ελλάδα χθες αν έβαζε το πέναλτι θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Παρά το 0-0, πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Ίσως και ο ομοσπονδίας θα μπορούσε να δει κάποια άλλα ονόματα. Κυρίως για τη θέση του δεξιού μπακ. Η ψαλίδα έχει μικρύνει πλέον στην Ευρώπη».
Για την Εθνική Κύπρου: «Στην Κύπρο υπάρχει πολύ καλή ποιότητα παικτών. Η εικόνα και τα αποτελέσματα αδικούν την ποιότητα που υπάρχει στο κυπριακό στοιχείο. Είναι υποχρέωση των υπευθύνων να βρουν το λόγο και την αιτία».
Για την κριτική και για το ότι είναι αρκετοί που λένε ότι η ανανέωση ήταν σε μεγάλο αριθμό: «Είναι σωστοί. Δεν μπορούμε να πάμε από το Α ως στο Ω. Ούτε από το 1 ως το 10. Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη ισορροπία και να υπηρετούμε το μακροπρόθεσμο πλάνο. Χρειάζεται υπομονή και καλό πλάνο και σχέδιο. Οι σπασμωδικές ενέργειες δεν είναι η λύση».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ