Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τον αγώνα με την Ανόρθωση.
Η αρχική τοποθέτηση: «Είμαστε σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον προηγούμενα αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται από τη Δευτέρα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο, όμως θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες για τη νίκη. Κάποιοι έχουν μείνει 25 μέρες μακριά από τις προπονήσεις. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο».
Για τον κόσμο: «Θα είναι στο πλευρό μας. Δικαιούμαστε να έχουμε 1,379 άτομα στο γήπεδο. Έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια και καλούμε τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια. Θέλουμε να στηρίξει την ομάδα».
Για το οικονομικό: «Έχουμε πληρώσει πολλά χρήματα, τα οποία δεν τα είχαμε προϋπολογίσει. Έχουν γίνει 600 τεστ και πρόκειται για ένα μεγάλο κονδύλι. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να βοηθήσουν τα σωματεία».
Για την ευθύνη που καταλογίζουν στην ομάδα: «Ακούσαμε πάρα πολλές φορές ότι έχουμε ευθύνη. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει καμία ευθύνη. Να μας πουν σε ποιο σημείο είχαμε παραλείψει κάτι., Να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν βγάζουμε τη γλώσσα μας περίπατο».

 


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ