Ο Άλεξ Ρινς αφιέρωσε την πρώτη του νίκη το 2020 στον κόσμο και την οικογένειά του ενώ τόνισε πως κατάφερε να αντέξει στην πίεση του Α. Μάρκεθ παρά την κατάσταση του πίσω ελαστικού του.
Αναλυτικά:
«Είναι φοβερό και απίστευτο. Ειλικρινά στο ξεκίνημα ήμουν πολύ ήρεμος και έλεγα ότι ίσως σήμερα είναι μια καλή ιστορία. Έκανα μια καλή εκκίνηση και από 10ος κατάφερα να στρίψω 5ος δίχως κάποιο πρόβλημα. Αυτό το να κερδίσω 5 θέσεις σε λίγα μέτρα με βοήθησε πάρα πολύ.
Ήμουν καλός στους πρώτους γύρους και όταν βρέθηκα πίσω από τον Μάβερικ, είπα Άλεξ πήγαινε για την νίκη. Είσαι καλύτερος. Έτσι και έγινε, αλλά όταν μπήκα μπροστά σκέφτηκα πως πρέπει να πάω μυαλωμένα ώστε να μην χαλάσω το πίσω λάστιχο.
Κατάφερα να κρατήσω λάστιχο τελικά στο τέλος και άντεξα τον εξαιρετικό σήμερα Μάρκεθ. Και είναι φοβερό. Αυτή η πρώτη θέση είναι αφιερωμένη σε όλους τους οπαδούς που πάντα έρχονταν εδώ στην Άραγκον αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω του Covid. Έχουμε μια φοβερή ομάδα και η 3η θέση του Ζουάν το αποδεικνύει. Την αφιερώνω επίσης στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στην κοπέλα μου».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ