Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει διακοπές και να δει τον Παρθενώνα, χαρακτήρισε πολύ δυνατό τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός – Μαρσέιγ (Τετάρτη 21/10, 22.00) ότι η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για να κατακτήσει τη νίκη και όχι για διακοπές, όχι για να δει τον Παρθενώνα. Αφού χαρακτήρισε δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τον Πέδρο Μαρτίν για τα καλά του λόγια.

Συνέχισε λέγοντας: “Δεν ήρθαμε για διακοπές, για να δούμε τον Παρθενώνα. Για να προκριθούμε στους 16 πρέπει να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Έχει εμπειρία. Δεν θα βγούμε στο γήπεδο με τις βαλίτσες στα χέρια, αλλά με την ιστορική φανέλα της Μαρσέιγ”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Πέδρο Μαρτίνς, ότι θα είναι αγώνας με γκολ, απάντησε: “Θέλω να τον ευχαριστήσω αρχικά για τα καλά του λόγια για εμένα. Από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, μπορούμε να έχουμε διαφορετική στρατηγική και να εκμεταλλευτούμε την επιθυμία του αντιπάλου να επιτεθεί”.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ