Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση με τη Δόξα.
Η αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε τα δικά μας μικροπροβλήματα ένεκα της αποχής. Νιώθουμε ότι βδομάδα με βδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό που κρατάμε από τη βαριά ήττα με την Ανόρθωση είναι το επιθετικό κομμάτι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κρατάμε το ότι υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ. Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να αποκτήσει ρυθμό και να παίρνει βαθμούς. Η Δόξα έχει δείξει ότι είναι ένα καλό σύνολο. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε, γιατί θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Αν το πετύχουμε θα μας βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ουσία είναι ότι έχουμε μόλις τρεις βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε βαθμούς και να ανεβούμε στο βαθμολογικό πίνακα».
Για τις απουσίες: «Θα είναι εκτός οι Βάγκνερ, Μπέριος και Μπανζά».
Για την ένταση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα: «Αυτά μπορούν να συμβούν. Ότι έγινε αποτελεί παρελθόν. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Έγιναν τα παράπονα για τη διαιτησία. Κοιτάμε μπροστά αφού έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να ανεβεί στο βαθμολογικό πίνακα. Η Νέα Σαλαμίνα αξίζει να βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό που μας λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός και η ομοιογένεια».
Αν έχει καταγγελθεί ο Κωνσταντίνος Φελλάς: «Ναι έχει καταγγελθεί. Είχαμε ζητήσει όπως αλλάξει ο ορισμός του αγώνα της Τετάρτης. Πρέπει να προστατεύουμε και το άθλημα. Αν ερχόταν και έκανε λάθος που θα ευνοούσε τη Νέα Σαλαμίνα θα υπήρχε προκατάληψη από την άλλη πλευρά».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ