Ο ε.τ. της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου μίλησε στα ΜΜΕ για το παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη.
-«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την Ομόνοια, το πρώτο σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι μεγάλη η χαρά που θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο, θα είναι μία παρουσία για εμάς περισσότερο ως μία ευκαιρία να μάθουμε πράγματα και να αποκτήσουμε εμπειρίες τις οποίες θα αξιοποιήσουμε στο μέλλον. Ασφαλώς η μοίρα της Ομόνοιας τη θέλει να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι έτσι θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι αύριο. Για μας είναι σημαντικό να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση και τα παιχνίδια αυτά».
-«Τα πρώτα μας παιχνίδια στους ομίλους θα δείξουν την πορεία στη συνέχεια και αν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Κίνητρο αποτελεί επίσης να προσθέσουμε βαθμούς στην Ευρώπη. Παίζουμε με μία πιο έμπειρη ομάδα από εμάς μέσα στην έδρα της. Είναι καλή και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε μέσα από αυτό τι μπορούμε να πάρουμε».
-«Για εμάς είναι χαρά να παίζουμε με κόσμο στις κερκίδες. Δεν είναι κάτι που μας ευχαριστεί το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Δεν ξέρω αν αύριο θα είναι ευνοϊκό για εμάς ή αρνητικό το ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι όμως το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία εικόνα που δεν μας ευχαριστεί»


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ