Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο προπονητής του Ερμή Νίκος Ανδρονίκου.
Είναι πιεσμένο το πρόγραμμα σας, αύριο έχετε το παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Είναι το αναγκαίο κακό με τον κορωνοϊό, είναι πιεσμένες οι αγωνιστικές. Επί της ουσίας σήμερα θα προπονηθούμε κανονικά. Η τελευταία προπόνηση είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, δεν μπορείς να καταναλώσεις ενέργεια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, το περνούν και άλλες ομάδες, θα το περάσουμε κι εμείς και προχωράμε».
Είναι πολύ καλός ο βαθμολογικός απολογισμός μας: «Είναι εξαιρετικός από την άποψη ότι αυτή η ομάδα μοιάζει με τις ομάδες που πέρασαν κορωνοϊό. Βρεθήκαμε στην 3η αγωνιστική να φύγουν 8 παίκτες, να έρθουν άλλοι και στήσαμε σε δύο μήνες μια αξιόμαχη ομάδα. Το άσχημο είναι ότι όλοι οι τραυματισμοί είναι επιθετικών και παίζαμε με λύσεις ανάγκης με μέσους και αμυντικούς να τους κάνουμε επιθετικούς».
Πότε περιμένετε την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλετε και αν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο αυτό; «Σίγουρα θα έρθει στο επίπεδο που θέλουμε γιατί περιμένουμε δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέψουνε με πρώτο τον Ραφίνια που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Είναι και η διακοπή και εκεί θα δουλέψουμε. Θα περιμένουμε και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ξέρουμε που πονάει η ομάδα».
Παίζεται με την ΑΕΛ, μια ομάδα που εκεί που είναι φαβορί κερδίζει; «Καμιά αμφιβολία. Είναι μια ομάδα που είναι αήττητη στο γήπεδο της, με ένα καθαρά επιθετικό πλάνο, μια σοβαρή ομάδα που εκεί που είναι φαβορί κερδίζει. Αυτό δείχνει ωριμότητα, σταθερότητα και ένα πλάνο συγκεκριμένο. Είναι δείγμα γραφής του προπονητή της. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι για όλους και κανέναν αγώνα δεν τον χάνεις ή τον κερδίζεις προτού κατέβεις στο γήπεδο».
Τι πρέπει να κάνει ο Ερμής αύριο ή να μην κάνει για να κερδίσει; «Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να μην πάμε με παθητικό ρόλο. Η ΑΕΛ στην κατοχή της μπάλας είναι πολύ καλή, με παίκτες που σε μικρούς χώρους μπορούν να κάνουν παιχνίδι».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε αρκετές απουσίες. Εκτός είναι ο Ραφίνια, ο Αλαμπρίτης και μάλλον και ο Πέδρο Λέμος που τραυματίστηκε με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα δούμε στην σημερινή προπόνηση αν μπορούμε ν υπολογίζουμε τον Ρουσιά».
Για το ματς της Ομόνοιας με την Αϊντχόφεν: «Ενώ είχε κλείσει καλά τον κεντρικό διάδρομο, οι Ολλανδοί έχουν καλή τεχνική και τα κατάφεραν σε κλειστό-μικρό χώρο. Αντάλλαξαν τις πάσες και τρύπησαν την αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας που κρατούσε καλά μέχρι σε εκείνο το σημείο».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ