Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για την ήττα από την ΑΕΛ.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένα απόγευμα που μας στεναχώρησε. Η ομάδα πήγε στο γήπεδο ως πρωτοπόρος και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός δύσκολου αγώνα. Αυτό που δεν άρεσε ήταν η όλη εικόνα της ομάδας».
Τι πήγε λάθος; «Πολλοί παράγοντες πολλοί να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Έχουμε ήδη γυρίσει σελίδα και θέλουμε να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες».
Για τον Οκριασβίλι: «Έμεινε εκτός αποστολής, πέρασε από εξετάσεις και για τις επόμενες μέρες θα κάνει ατομικό πρόγραμμα. Δεν θα αγωνιστεί με την ΕΝΠ και η κατάσταση θα αξιολογείται συνεχώς».
Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Δεν διαφέρει ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Πάμε να κερδίσουμε και έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».
Για το ανατρεπτικό πρωτάθλημα: «Ο πιο ανθεκτικός και αυτός που θα επιστρέψει πιο γρήγορα να ξεπεράσει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, θα τα καταφέρει».
Για τη διαιτησία: «Αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν έγιναν πολλά λάθη το Σαββατοκύριακο. Θέλουμε να δούμε τη διαιτησία να βελτιώνεται. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν χάσαμε λόγω της διαιτησίας. Όταν σημειώνεται ένα αυτογκόλ και το γκολ δεν μετρά ως οφ σάιντ, θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να ισοφαρίζαμε. Όταν κάτι γίνεται στο γήπεδο, δεν μπορείς να μην το σχολιάζεις. Υπήρχε και μια φάση στο 83΄ με τον Κβιλιτάια που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Ο καθένας βλέπει τα δικά του. Ήταν κακή διαιτησία με λάθη εκατέρωθεν».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ