• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Προσθέτουμε στο DNA μας…»
23/11/2020 12:40
«Προσθέτουμε στο DNA μας…»

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν σημαντική η νίκη από πλευράς ψυχολογίας περισσότερο από το βαθμολογικό. Ήταν δύσκολες οι μέρες που προηγήθηκαν και έπρεπε η ομάδα να προετοιμαστεί για να επιχειρήσει μια νέα αρχή που έπρεπε να ήταν νικηφόρα. Ήμασταν πολύ καλοί τακτικά στο αγωνιστικό κομμάτι, επιβλήθηκε του αντιπάλου, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς κρίθηκες στις λεπτομέρειες. Κρατάμε την αντίδραση και επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ».
Έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία ο Απόλλωνας στην «Αρένα»: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό για χρόνια κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στο DNA μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και στρέφουμε την προσοχή μας με σεβασμό στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που είναι λυπηρό που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Από κει και πλευρά υπάρχουν ακόμα αρκετές μέρες. Περιμένουμε να έχουμε τον Ρομπέρζ μαζί μας. Ο Νταμπό έκανε από χθες αισθητή την παρουσία του και περιμένουμε τις εξετάσεις του Ζοάο Πέδρο. Ο Λάρσον έχει πρόβλημα στο γόνατο και  θεωρώ ότι είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Ρομπέρζ εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος. Στις τελευταίες προπονήσεις ανέβασε ρυθμούς».
Πίττας και Ντιγκινί ήταν εξαιρετικοί: «Δεν μπορούμε να επικεντρωνόμαστε σε ποδοσφαιριστές που έχουν την ευκαιρία και την ικανότητα να σκοράρουν. Ήταν ομαδική η προσπάθεια. Ο Πίττας κάνει γενικά εξαιρετική χρονιά. Ο Ντιγκινί είναι πρώτος σε όλα τα στατιστικά. Τα δίνουν όλα αλλά υπάρχουν και άλλοι. Ο Σάλαι, ο Γιούστε, ο Φιλιώτης, ο Χάμπος ο οποίος πέρασε δύσκολα και τον στηρίζουμε. Επαναλαμβάνω ότι είναι τεράστιο κεφάλαιο για εμάς. Ο Νταμπό σε 10 λεπτά έκανε τρεις ευκαιρίες, είχε δοκάρια. Ο Απόλλωνας προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα από συλλογική προσπάθεια και στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι για τους φίλους μας που είναι καθηλωμένοι στο σπίτι».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι το Classico για εμάς, με αυτό το παιχνίδι μεγαλώσαμε εμείς. Το γόητρο είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν και Απολλωνίστες και ΑΕΛίστες. Η ΑΕΛ είναι ικανή ομάδα με τις δικές τις βλέψεις αλλά εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας, πως θα προετοιμαστούμε και πως θα ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας για τη νίκη».
Ο κ. Πετράκης προς τιμήν του μίλησε για εξαιρετική ομάδα που παρέλαβε από τον προηγούμενο προπονητή και δείχνει και το επίπεδο του σαν άνθρωπος: «Μπορεί να σβήνουν σιγά, σιγά τα φώτα από την παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή αλλά οι μεγάλοι σύλλογοι και οι μεγάλοι προπονητές πρέπει να αναγνωρίζουν αυτούς που πρόσφεραν. Εμείς σεβόμαστε τον Σωφρόνη Αυγουστή, ένα δικό μας παιδί και τρομερό επαγγελματία. Παρέδωσε μια καλοδουλεμένη ομάδα στον κ. Πετράκη. Είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας είναι φτιαγμένος σε στέρεες βάσεις και το τόνισε ότι παρέλαβε μια ομάδα με πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι προς τιμήν του να αναγνωρίζει την προσφορά του προκατόχου του».
Πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Σάλαϊ: «Θα αποφασίσει ο κ. Πετράκης για το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Σάλαϊ».
Για την φάση που φάνηκε ότι αδικηθήκατε με το χέρι: «Την είδαμε από το γήπεδο την φάση, ελέγχεται ο βοηθός Παύλος Γεωργίου. Χθες δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα αλλά όσο προχωράμε πρέπει να σφυρίγματα να είναι ακριβοδίκαια για να κριθούν όλα στο γήπεδο και αυτός που αξίζει να τερματίσει πρώτος».


btm