Αφήνουν πίσω στην Ανόρθωση την ήττα από την ΑΕΛ και γυρίζουν σελίδα, έχοντας σαν στόχο την άμεση αντίδραση για να κρατηθεί η ομάδα στην κορυφή και να δημιουργήσει καλύτερη προοπτική στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η «κυρία» είναι αλήθεια ότι στο Τσίρειο υστέρησε σε απόδοση, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να βρει τις λύσεις για να παρουσιάσει ξανά την ομάδα του άκρως ανταγωνιστική.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί ευνοεί την Ανόρθωση για να κάνει νικηφόρο σερί, βγάζοντας σωστή αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΛ που ήταν η δεύτερη της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε χάσει και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Απόλλωνα. Κατά σειρά η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα αντιμετωπίσει την ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τη Δόξα στο Μακάρειο, τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» και την Πάφο εντός έδρας και είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος το 4Χ3 για να πάρει δώδεκα βαθμούς και να εδραιωθεί για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Είναι σημαντικό να μπορέσει να μην έχει απώλειες βαθμών από αυτά τα ματς, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μεγάλα ντέρμπι και η «κυρία» έχει σαν στόχο να πάει σε αυτά με αέρα υπεροχής τόσο βαθμολογικά, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας. Για να υλοποιήσει το στόχο της θα πρέπει να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο και σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες τις οποίες έδειξε σε προηγούμενα ματς. Κάθε αγώνας είναι εξετάσεις και με σοβαρή προσέγγιση όλοι στην ομάδα φιλοδοξούν ότι θα κάνουν νικηφόρο σερί και θα δημιουργήσουν ιδανικά δεδομένα μέσα από τους αγώνες στους οποίους έχουν τον τίτλο του φαβορί.

Κώστας Παναγιώτου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ