Αυτή τη φορά πρέπει να αντιδράσει όχι στα λόγια αλλά και στην πράξη καθώς τα λάθη δεν διορθώνονται. Η ΑΕΚ θα δώσει μονό παιχνίδι Κυπέλλου στη δική της έδρα με διακύβευμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και στην ομάδα της Λάρνακας ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι δεν θα συνεχίσουν στον θεσμό στον οποίο παρεμπιπτόντως θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους.
Το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στην «Αρένα» είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 (Super Sport fm 104.0/Primetel 1) και ο στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση.
Βέβαια με εμφάνιση ανάλογη με τα 70 λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα πρόκριση δεν έρχεται με τίποτα. Εμφάνιση ανάλογη αυτήν του 20λεπτου στο ξεκίνημα της επανάληψης με διάρκεια βέβαια, ναι μπορεί να έρθει η πρόκριση και πάνω σε εκείνο το μικρό διάστημα πρέπει να χτίσει ο Σωφρόνης και οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να το μεγαλώσουν και να υλοποιήσουν τον στόχο. Όλα αυτά καλείται να τα ισορροπήσει ο Σωφρόνης ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο και με το νέο αέρα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γυρίσει το πράγμα.
Η προετοιμασία ήταν ελλιπής αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Δευτέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία, χθες παραμονή του αγώνα δεν μπορούσε ο νέος κόουτς να κάνει δυνατή προπόνηση παρά μόνο κάποια πράγματα τακτικής και σήμερα το παιχνίδι στο οποίο επαναλαμβάνουμε ότι δεν χωράνε τα λάθη καθώς δεν υπάρχει αύριο και δεν διορθώνονται.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΤΕΟΥΝΚΕΝΣ
ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ
ΤΡΟΥΓΙΟΛΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ
ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
ΧΕΙΤΛΙ
ΣΠΙΡΟΦΣΚΙ
ΜΑΚΡΗΣ
ΑΚΟΡΑΝ
ΝΑΡΑΝΧΟ
ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ
Χρίστος Χρίστου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ