Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, για τα θέματα της ομάδας. Οι δηλώσεις του:

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Είμαστε συγκλονισμένοι, χάθηκε σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εγώ προσωπικά έμαθα τον Μαραντόνα και μετά το ποδόσφαιρο».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Δεν τα καταφέραμε, θέλαμε πάρα πολύ την διάκριση στον θεσμό, αξίζουν τα συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, απ’ εκεί και πέρα δεν περιμέναμε χωρίς πολυτέλεια χρόνου είμαστε απογοητευμένοι και πικραμένοι αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το αρνητικό σερί με τρεις ήττες: «Πρέπει να σταματήσει, μετά το γκολ που δεχθήκαμε χθες δεν επιστρέψαμε ποτέ. Πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, είναι must win το ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό».

Οι ευθύνες των παικτών: «Οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιγνίδι, να παίρνουμε βαθμούς στο κάθε επόμενο παιγνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε»

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Έχουμε γυρίσει σελίδα έφυγε το προηγούμενο τιμ, συνεχίζουμε με τον κ. Αυγουστή, ο άνθρωπος μόλις ήρθε έκανε προπόνηση και ήταν στον πάγκο… προχωρούμε».

Για το θέμα με τον Κέρκεζ: «Δεν υπήρχε οτιδήποτε για την θρησκεία, δεν λέχθηκε κάτι τέτοιο, καταδικάζουμε όμως ανεπιφύλακτα τις οποιεσδήποτε βρισιές από την κερκίδα μας. Έχει όλο το σεβασμό μας ο κ. Κέρκεζ…Επαναλαμβάνω, καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα, όμως ακούγονταν και από την τηλεόραση οι βρισιές από την κερκίδα της ΑΕΛ προς την ομάδα μας και τον  προπονητή μας. Το αφήνουμε ως εδώ».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ