Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο Απόλλωνας και από πρόκληση σε πρόκληση. Μετά το επιβλητικό πέρασμα από την Αρένα την περασμένη Κυριακή, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκης, οι «γαλάζιοι» έχουν ακόμα μια δοκιμασία, αυτή τη φορά κόντρα στη φορμαρισμένη ΑΕΛ.
Στις 18:30, στο Τσίρειο (Super Sport FM 104.0, Cytavision Sports 1), ο Απόλλωνας καλείται να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί για να εδραιωθεί η ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε όλη τη βδομάδα με την ομάδα και παρά τα όποια προβλήματα προέκυψαν υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε την περασμένη Κυριακή.
Ο φετινός Απόλλωνας είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και όλοι στην ομάδα είναι διψασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Η σταθερά καλή παρουσία ποδοσφαιριστών που αποτελούν βαρόμετρο, αλλά και η επιστροφή κάποιων άλλων από τραυματισμό, αυξάνουν τον δείκτη αισιοδοξίας.
Τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν καλύτερα δεδομένα. Για τον Απόλλωνα, ενδεχόμενη επιτυχία, θα αφήσει την ΑΕΛ στο -5, μια ομάδα που έδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένη σε στέρεες βάσεις και για μεγάλα πράγματα.
Ανδρέας Ανδρέου


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ