Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του δίνει μόνο τελικούς, σε αντίθεση με κάποιες ομάδες που δίνουν φιλικά.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε στην κάμερα της Nova ότι η ομάδα του δίνει μόνο αγώνες με χαρακτήρα τελικού και είναι κάτι που του αρέσει.
Επιπλέον, τόνισε ότι πλέον χρειάζεται ξεκούραση, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/12) με την Ομόνοια για το Europa League.
Για τα πολλά παιχνίδια: “Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς έχουμε μόνο τελικούς”.
Για τις πολλές αλλαγές: “Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Δουλεύουν καλά μέσα στην εβδομάδα. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά”.
Για το παιχνίδι: “Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση, να πάνε με τους οικογένειες τους τα παιδιά και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ. με την Ομόνοια στο ΓΣΠ) που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που όλες οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους”.
Για τον Σκόνδρα“Παίξαμε μαζί παλιά, είναι καλό παιδί. Αυτό είναι η ζωή, χάρηκα που τον είδα σήμερα. Είναι πάντα ένας πολεμιστής”.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ