Στην Primetel μίλησε ο ε.τ. της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου και τοποθετήθηκε για τα θέματα της επικαιρότητας:

«Έχουμε ζητήσει από την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας να εξετάσουν με προσοχή τα όσα έχουμε καταγγείλει στην επιστολή μας. Στην επιστολή καταγγέλλουμε τους χερισμους από πλευράς ΑΠΟΕΛ τις μέρες που ακολούθησαν των θετικών κρουσμάτων στα γραφεία της εταιρίεας τους, μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα έχουμε πληγροφορηθεί από πηγές, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είχε εμφανίσει συμπτώματα και δεν απομονώθηκε και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί από διάφορες πηγές, ο συγκεκριμένος υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο και ο ΑΠΟΕΛ ενημερώθηκε γραπτώς ότι ο παίκτης ήταν θετικός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Το ΑΠΟΕΛδ εν ενημέρωσε ως όφειλε την ΚΟΠ παραβιάζοντας το πρωτόκολλο. Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι, εφόσον εντοπιστεί κρούσμα τότε η ομάδα θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση με αρνητικά δείγματα κάτι που δεν έγινε. Αυτή η συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ έχει θέσει σε κίνδυνο τους ίδιους τους παίκτες και το προσωπικό του ΑΠΟΕΛ  έχει θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία διότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα εξαπλώνετο, έχει θέσει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών μας και έχει θέσει σε κίνδυνο την αγωνιστική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σήμερα παίζουμε με 3 απουδίες λόγω κρουσμάτων. Ζητούμε από την ΚΟΠ και το Υπουργείο να ερευνήσουν αν έχουν γίνει παραβάσεις και να επιβληθούν ποινές. Αν το ΑΠΟΕΛ υποστηρίζει ότι αυτά που αναφέρουμε δεν ευσταθούν να τοποθετηθεί επίσημα.

Για την έρευνα που άρχισε: Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι έχει ξεκινήσει έρευνα και είναι μία ευκαιρία να γίνει σοβαρή έρευνα και να αποδειχθεί τι έχει γίνει.

Για τη μομφή του ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου: Ο πρόεδρος έχει έρθει δύο φορές από τη μέρα της πανδημίας. Τη πρώτη φορά μπήκε σε περιορισμό ενώ είχε υποβληθεί σε 6-7 αρνητικά τεστ Κορονοϊού. Τη δεύτερη φορά εξασφάλισε ειδική άδεια η οποία του επέτρεπε να ακολουθεί το πρωτοκολλλο που ακολουθούσε η ομάδα.

Γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί; Είναι καλή ερώτηση. Είναι η νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. Χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση των ατόμων αυτών δεν μπορούμε να κάνουμε αναφορά.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ