Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Όσο καλή και αν είναι η ομάδα της Πάφου εμείς θα επιδιώξουμε μόνο τη νίκη».
Υπάρχει περισσότερη πίεση μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα; «Το γεγονός ότι δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε είναι δεδομένο ότι μας πεισμώνει περισσότερο».
Βλέπετε τους παίκτες αποφασισμένους; «Δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει η εικόνα που έχει σχηματιστεί από την κοινή γνώμη είναι να πάρουμε νίκες και να γυρίσουμε το κλίμα».
Η Ανόρθωση έδειξε από το ξεκίνημα μια ομάδα με ποιότητα και γι’ αυτό ξένισαν τα τελευταία αποτελέσματα: «Δεν χάσαμε σε κανένα σημείο την πίστη μας και τις ικανότητες του ρόστερ αλλά το γήπεδο κρίνει τα πάντα και το πρωτάθλημα τα παίρνει αυτός που μέσα στο γήπεδο παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Το βασικός χαρακτηριστικό της ομάδας μας είναι η σταθερότητα και μας έλειψε τα τελευταία παιχνίδια και το πληρώσαμε. Με μια νίκη μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα σε μια χρονιά που είναι λεπτές οι ισορροπίες».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Αμπαρτζουμιάν έγραψε περισσότερες προπονήσεις και αναμένεται να είναι στην αποστολή. Δεν θα είναι στην αποστολή ο Οκριασβίλι καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος»
Για τις χθεσινές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής: «Το ζήτημα διαχείρισης της πανδημίας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζουμε συνολικά. Θα πρέπει όλοι να καθίσουμε στο τραπέζι και να το αξιολογήσουμε και αυτό έγινε και χθες, Αφορούσε το ζήτημα του πρωτοκόλλου η χθεσινή συζήτηση και το θέμα είναι να γίνουν οι αλλαγές που πρέπει για να μην έχουμε συνεχώς αλλαγές στο πρόγραμμα».
Για τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου: «Το συγκεκριμένο ζήτημα θα μας απασχολήσει στο πρακτικό κομμάτι όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας για το 2020 και ανοίξει κιόλας το παζάρι. Είναι δύσκολο παράθυρο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Είναι και το θέμα με την πανδημία».
Για τον Μάριο Στυλιανού και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στην Δόξα: «Μας ανήκει, έχει συμβόλαιο μαζί μας, δεν έχω υπόψην μου αν θα πάει στην Δόξα».


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ