• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Τρεις δράσεις αγάπης με την υπογραφή της Cyta με επίκεντρο το δικαίωμα κάθε παιδιού στην επικοινωνία
23/12/2020 14:52

Τρεις νέες δράσεις ετοίμασε για τις φετινές γιορτές η Cyta για να στείλει τις ευχές της για Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά, παραμένοντας πάντα σταθερή στο να βοηθήσει κάθε παιδί που έρχεται στο κόσμο να έχει δικαίωμα στην επικοινωνία.

Με βασικό γνώμονα ότι η υγεία είναι η προτεραιότητα όλων, τα παιδιά είναι το μέλλον και η επικοινωνία το αντικείμενο του Οργανισμού, για άλλη μια χρονιά η Cyta στέκεται δίπλα στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στηρίζοντας το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών.  Τρεις διαφορετικές δράσεις για τις γιορτές στέλνουν αυτό ακριβώς το μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού». Περιλαμβάνουν ένα παζαράκι με αξεσουάρ επικοινωνίας στα καταστήματα Cyta παγκύπρια, συνεργασία με τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες για τη δράση «Γράμμα στον Άη Βασίλη» και δημιουργία μιας ηλεκτρονικής κάρτας ευχών με τη βοήθεια σχολείων την παιδιών και εκπαιδευτικών από όλη Κύπρο.

Συγκεκριμένα,

  1. Aξεσουάρ τηλεπικοινωνίας με μόνο €1

 

Στα καταστήματα Cyta σε όλη την Κύπρο τοποθετήθηκαν ειδικά κουτιά με αξεσουάρ τηλεπικοινωνίας, μια πρωτοβουλία που άρχισε τον περασμένο Αύγουστο, συνεχίζεται και τώρα τις γιορτές. Η Cyta αποφάσισε να διαθέσει παλαιά αξεσουάρ τηλεπικοινωνίας έναντι ενός συμβολικού ποσού, με στόχο όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν για ενίσχυση του έργου του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Στα κουτιά κάποιος μπορεί να βρει παλαιά αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων αλλά και ταμπλετών όπως θήκες, καλύμματα και καλώδια φόρτισης. Πρόκειται για αξεσουάρ που ταιριάζουν σε προηγούμενα μοντέλα συσκευών που παραμένουν σε εκτεταμένη χρήση.  Η τιμή είχε οριστεί αρχικά στο συμβολικό ποσό των €3, τον Νοέμβριο μειώθηκε σε €2 και τώρα τον Δεκέμβριο σε €1 για κάθε αξεσουάρ.
Μέσα από την ενέργεια αυτή ο Οργανισμός καλεί το κοινό να στηρίξει την πρωτοβουλία της Cyta. Kοστίζει ελάχιστα, όμως προσφέρει πολλά!

 

  1. Γράμμα στον Άη Βασίλη – Η Cyta βοηθά τον Άγιο και τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες

Αξιοποιώντας τη συνεργασία της τα τελευταία χρόνια με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, η Cyta, ενεργοποίησε και φέτος την πλατφόρμα «post2santa» που ανάπτυξε για να διευκολύνει τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στη διαχείριση των πολλών γραμμάτων που έστελναν κάθε χρόνο τα παιδιά στον Άη Βασίλη.  Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, να στείλουν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη! Αυτός, με τη σειρά του, απαντά στο κάθε ένα παιδί, ονομαστικά, σε γράμμα που τους στέλνει ταχυδρομικώς.
Με το μήνυμα «Η μαγεία των γιορτών σ’ ένα γράμμα», για κάθε γράμμα στον Άη Βασίλη μέσω της πλατφόρμας «post2santa», η Cyta δεσμεύτηκε να προσφέρει το ποσό του €1 με μέγιστο ποσό τις €5.000 για στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών.

Η αγάπη γονιών και παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αριθμό και 14.373 γράμματα έφτασαν φέτος στον Άη Βασίλη μέσω της πλατφόρμας που δημιούργησε η Cyta για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

1/2

 

 

  1. Ηλεκτρονική κάρτα ευχών

 

Με την τελευταία της δράση, η Cyta υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια ιδιαίτερη ηλεκτρονική κάρτα ευχών για τις γιορτές και στέλνει μέσα από 21 νεανικές φωνές το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για το 2021 στο ευρύ κοινό, τους πελάτες και συνεργάτες της και το προσωπικό της. Η φετινή ιδέα για την κάρτα, είναι εμπνευσμένη από τον στιχουργό Σταύρο Σταύρου, ο οποίος δημιούργησε το τραγούδι της κάρτας, εμπλέκοντας παιδιά από 21 σχολεία με το κάθε σχολείο να ετοιμάζει το δικό του βιντεάκι.  Συμμετέχουν σχολεία από κάθε επαρχία της ελεύθερης Κύπρου, του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου, της Κυπριακής Παροικίας του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τριών ειδικών σχολείων, όπως είναι η Σχολή Κωφών, η Σχολή Τυφλών και το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός». Τα 21 παιδιά τραγουδούν χωριστά, αλλά και όλα μαζί, ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για να στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας και ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Με την ευκαιρία η Cyta ευχαριστεί όλους για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν την κάρτα ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

            Δείτε την κάρτα ευχών της Cyta  εδώ

 


btm