Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ για τον Ιανουάριο, όχι απλά είναι προχωρημένος αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να τεθούν οι νέες επιλογές στη διάθεση του Μικ Μακάρθι.

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων εδώ και καιρό έχει πάρει τις αποφάσεις του, τουλάχιστον για τις τρεις από τις τέσσερις προσθήκες που έχει δικαίωμα η κάθε ομάδα να κάνει και έχει βρει τους ποδοσφαιριστές που θέλει να έχει στη διάθεση του. Η δεδομένη προσθήκη είναι αυτή του Τζο Γκαρνέρ ο οποίος ήρθε στην Κύπρο και είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα απόκτησης του, ενώ απ’ εκεί και πέρα έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές τόσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και για τη μεσαία γραμμή. Για τον Ολλανδό Μπούτνερ όπως έχουμε γράψει ξανά υπήρχε ενδιαφέρον, όμως φαίνεται ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε για άλλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ παραμένει το ενδιαφέρον για τον Ιρλανδό μέσο Τζακ Μπρέιν τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μικ Μακάρθι.

Γενικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κινείται σε επιλογές που γνωρίζει προκειμένου να περιορίσει το ρίσκο και να φτιάξει μια ομάδα που θα έχει και τη δική του σφραγίδα όσον αφορά τις επιλογές, έστω και αν το πεδίο δράσης του Ιανουαρίου είναι περιορισμένο.

Αν μπορούσε ο Ιρλανδός ασφαλώς και θα έκανε πολύ περισσότερες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν θα πρέπει να προσαρμοστεί προσπαθώντας μέσα από την ενίσχυση, αλλά και τη βελτίωση ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Επιδίωξη του Μακάρθι είναι να ριχτεί η ομάδα στον αγωνιστικό Γολγοθά που ακολουθεί, αν είναι δυνατόν με όλες τις νέες προσθήκες διαθέσιμες για να δημιουργηθεί καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελείωσε του Σαρφό

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Κινγκλσει Σαρφό...

Top News
27/01/2022 09:23

Πιθανή η αλλαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού

Πολλές φορές κλήθηκαν να σχολιάσουν από τον ΑΠΟΕΛ αν θα...

ΑΠΟΕΛ
27/01/2022 08:23

ΑΠΟΕΛ: Ο Σαρφό και η θέση του Αυγουστή

Όσο πλησιάζει η εκπνοή του χρονικού πλαισίου της μεταγραφικής περιόδου...

Α Κατηγορία
26/01/2022 21:14

«Έρχονται εξελίξεις με τους φακέλους ΕΝΠ-Ερμής, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ και υπόθεση Παπασταύρου»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Χάρης...

Α Κατηγορία
26/01/2022 13:27

Αποκαλυπτικός ο Νεοφυτίδης: «Περιμένουμε κι άλλους φακέλους, τώρα αρχίζει η…...

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super...

Α Κατηγορία
26/01/2022 12:35

ΑΠΟΕΛ: Ίδρωσε τη φανέλα ο Πέδρο και μετά πόζαρε με...

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε σήμερα...

Α Κατηγορία
26/01/2022 12:34