Κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες πάει στην Πάφο το ΑΠΟΕΛ για να αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα για τον εξ΄ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής. Ο κορωνοϊός μπορεί να περνά αφού ταλαιπώρησε πολλά μέλη της ομάδας, αλλά αφήνει τα σημάδια του κυρίως στις διαθέσιμες επιλογές αλλά και στο βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν.

Ο Μικ Μακάρθι έχει να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη και απρόβλεπτη κατάσταση, καθώς ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν σε αγωνιστικές συνθήκες. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τη νίκη στην επιστροφή τους στη δράση και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την πετύχουν.

Στο κεφάλαιο ενίσχυσης αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες και οι δύο πρώτες ανακοινώσεις θα αφορούν τη συμφωνία με τους Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπρέιν. Φουλάρουν επίσης για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και έχουν καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που είναι η πρώτη επιλογή. Ο Αλεξάντερ Μπούτνερ προτάθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ανάμεσα στις μεταγραφικές προτεραιότητες, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί και ακραίος επιθετικός.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ