Ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη μέχρι τώρα πορεία της Δόξας, για τους στόχους της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και για τα θέματα ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

Για την πορεία της Δόξας: «Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, το θέμα είναι να μην τον χάσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όμως η βαθμολογική μας συγκομιδή αλλά και η παρουσία μας σε κάποια παιχνίδια είναι καλή. Σε αυτή τη περίοδο όμως που περνούμε μπορούν να αλλάξουν οι ισορροπίες. Εμείς προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, είμαστε χωρίς αποδυτήρια γιατί θέλουμε να διαφυλάξουμε την υγεία και την ομάδα, όμως αυτό φέρνει άλλα προβλήματα. Τώρα όσον αφορά τους στόχους μας, είναι όσο πιο γρήγορα να αποφύγουμε την απευθείας διαβάθμιση, απ’ εκεί και πέρα να αποφύγουμε να είμαστε και στην τελευταία τετράδα και μετά όσο πιο ψηλά».

Για τα θέματα ενίσχυσης του Ιανουαρίου: «Υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος και άλλα 10 παιχνίδια μετά. Δε ξέρουμε πως οι ομάδες με την ενίσχυση θα βελτιώσουν κάποια πράγματα. Θέλουμε και εμείς να ενισχύσουμε την ομάδα, όμως αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Ήδη έχει αποχωρήσει ο Φιρμίνιο, έχει έρθει ο Φρεντερίκ Μπουγιότ και είμαστε πολύ κοντά σε ακόμη ένα αμυντικό ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν νεαρό στη μεσαία γραμμή. Αν είμαστε καλά οικονομικά θα προσθέσουμε και έναν μεσοεπιθετικό».

Για το παιχνίδι με Νέα Σαλαμίνα: «Η αντίπαλος είναι αρκετά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και αποκτά είναι αλήθεια μια δυναμική στην έδρα της. Πάμε με αρκετές απουσίες, όμως δείξαμε ότι κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και με καλή διάθεση μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι όπως τα είπαμε και την τελευταία φορά που μιλήσαμε, δεν άλλαξαν και πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάθει την περισσότερη ζημιά από όλες τις ομάδες με τον κορωνοϊό αν αναλογιστούμε και την εμβέλεια. Μακάρι οι άνθρωποι εκεί να βρουν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ