Αυτό που θα γίνει με τον Απόλλωνα μέσα στον Ιανουάριο ίσως να μην έγινε ποτέ ξανά και αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι ο προπονητής Γιάννης Πετράκης να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ του για να μπορέσει να βγει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από το πρόγραμμα αυτό και αν είναι δυνατόν να μην έχει απώλειες όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό.
Αλάνθαστη είναι σχεδόν απίθανο να βγει η ομάδα από μια τέτοια σειρά αγώνων δύσκολων και συνεχόμενων, όχι πως δεν μπορεί αλλά αν το κάνει θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.
Ουσιαστικά ο Απόλλωνας θα δώσει εννιά παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα και αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο από δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ουσιαστικά η ομάδα θα παίξει παιχνίδι, θα κάνει αποθεραπεία, μια προπόνηση και ξανά παιχνίδι.
Όλο αυτό δημιουργήθηκε λόγω των αναβολών και συγκεκριμένα δύο στον αριθμό, μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο. Η πρώτη είχε να κάνει με τη συμμετοχή των ομάδων μας στην Ευρώπη και μιλάμε για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια και η άλλη λόγω κορωνοϊού και αναφερόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ.
Η χρονιά αρχίζει με ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιανουαρίου με την Ανόρθωση στο Τσίρειο για το πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί νέο εξ αναβολής ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ 6 Ιανουαρίου. Στις 9 Ιανουαρίου ο Απόλλωνας θα πάει στο Δασάκι για να παίξει με τον Εθνικό Άχνας, ενώ στις 13 Ιανουαρίου θα γίνει η αναμέτρηση με την Ομόνοια για τον δεύτερο γύρο στο Τσίρειο. Θα ακολουθήσει νέο ματς στο Τσίρειο, πάλι δύσκολο κόντρα στον Ολυμπιακό 16 Ιανουαρίου και στις 20 του μήνα θα γίνει το παιχνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Στις 23 Ιανουαρίου η ομάδα θα πάει να παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και 26 Ιανουαρίου θα παίξει με το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για το πρωτάθλημα. Τελευταίο ματς του Ιανουαρίου αυτό με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Χρίστος Χρίστου


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ