• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ »
04/01/2021 09:58

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και στον Άλκη Μπότσο, ο παλαίμαχος άσσος των «γαλαζοκιτρίνων» Πετράκης Χατζηθωμάς.

Για την μέχρι τώρα κακή πορεία του ΑΠΟΕΛ και την ήττα από την ΕΝΠ: «Είναι ντροπιαστική ήττα και σωστά είπε ο προπονητής ότι ντρέπεται και όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται, η ομάδα οι ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, αγαπάμε την ομάδα και λέγοντας την αλήθεια βοηθάμε, δεν περίμενα κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με την Ένωση από την ομάδα μας. Δεν λέω ότι αν κερδίζαμε θα ήταν έκπληξη, αλλά βάση της εικόνας το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δίκαια πήρε τη νίκη η Ένωση. Μας στεναχωρεί αυτό αλλά είναι η αλήθεια. Με στεναχωρεί να βλέπω παίκτες να περπατάνε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουν αντιληφθεί που έχουν έρθει οι καινούργιοι αλλά και οι παλιοί που είναι ακριβοπληρωμένοι δεν προσφέρουν τίποτα και πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν στον δρόμο, εάν βέβαια νιώθουν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Εγώ πιστεύω έχουν γίνει λανθασμένες επιλογές ποδοσφαιριστών, το είπα από την αρχή του πρωταθλήματος με τις επιλογές που έγιναν και φαίνεται ότι δυστυχώς δικαιώνομαι. Η πρόβλεψη που έκανα για τις νέες προσθήκες, άσχετα από το βιογραφικό τους η εικόνα στο γήπεδο δυστυχώς κανένας δεν είναι κατάλληλος. Η θέση της ομάδας αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχει ο ΑΠΟΕΛ».

Πιστεύεις ότι θα έρθουν και χειρότερες μέρες και αποτελέσματα: «Ελπίζω πως όχι. Όλοι αγαπάμε την ομάδα μας θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά δε μπορούμε να μπούμε μέσα να παίξουμε και να βοηθήσουμε».

Για τις προσθήκες Ιανουαρίου που είναι επιλογές του Μικ Μακάρθι: «Θα έρθουν 4 ποδοσφαιριστές εγώ δεν τους γνωρίζω ελπίζω να κάνουν τη διαφορά, όμως αν δεν γίνει αυτό η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Είχε πει και ο προπονητής ευγενικά μόλις ήρθε ότι αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχει με αυτούς θα δουλέψει. Φέρει και αυτός ευθύνη καθώς με τον ερχομό του δεν έχει ανεβάσει αγωνιστικά την ομάδα μέχρι στιγμής. Βλέπεις τους ποδοσφαιριστές ότι είναι πραγματικά άψυχοι. Εμείς που υπήρξαμε ποδοσφαιριστές, βλέπουμε κάποια πράγματα μία νοοτροπία ποδοσφαιριστών, μπήκαν αλλαγή έχανε η ομάδα και αυτοί περπατούσαν, καμία προσπάθεια από κάποιους συγκεκριμένους. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να φοράνε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

Δικαιολογείται η εικόνα της ομάδας λόγω και της πανδημίας που χτύπησε το ΑΠΟΕΛ σε μεγάλο βαθμό: «Σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα αλλά δεν μπορεί ένα ΑΠΟΕΛ με κάποιες απουσίες να παρουσιάζει τέτοιοι πρόσωπο. Στεναχωριέμαι και για τα νέα παιδία που μπαίνουν μέσα και δεν έχουν καμία απολύτως βοήθεια από τους μεγάλους και γίνεται στο τέλος το αντίστροφο. Τους πληγώνεις ψυχολογικά γιατί έχουν κακές εμπειρίες στα πρώτα τους παιχνίδια».

Για την συνεδρία που έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει: «Θα γίνει συνεδρία, δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν θα παίξουν αυτοί που θα έρθουν κοντά στην διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτό λείπει είναι εκεί και εύχομαι οι νέες προσθήκες να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά γιατί αν δεν γίνει θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες. Ελπίζω να αντιληφθούν έστω και τώρα ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν σωστά για να ξεφύγουμε από τις άσχημες αυτές στιγμές που ζούμε».

Αν θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στα διοικητικά και αν υπάρχουν οι κατάλληλοι υποψήφιοι να κάνουν τη διαφορά: «Δύσκολη ερώτηση αλλά εγώ δεν λέω να αλλάξουν αλλά ίσως κάποιοι να πάνε να βοηθήσουν την διοίκηση. Δεν πιστεύω ότι αν γίνει αλλαγή θα είναι για καλό, ο Πρόδρομος είναι έμπειρος. Αν υπάρχουν παλιοί που θέλουν να βοηθήσουν καλός. Το θέμα είναι να ανεβάσεις την ομάδα. Η σημερινή διοίκηση μην ξεχνάμε πόσα έχει καταφέρει και πόσα πρωταθλήματα έχουμε πάρει. Τα σοβαρά λάθη ήταν στην στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αρκετοί δεν δικαιούνται ούτε να κάνουν ντους στον αρχάγγελο».


btm