Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει για τον σκοπό της συνάντησης του Δ.Σ. με μετόχους της Εταιρείας. Τονίζει πως γίνεται σε μια προσπάθειας της διοίκησης να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά με μοναδικό σκοπό να βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ.

«Επειδή ακούμε και διαβάζουμε πολλά περί προσπάθειας της διοίκησης να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από την επερχόμενη συνάντηση με μετόχους της εταιρείας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Κανένας ψήφος εμπιστοσύνης δε θα ζητηθεί ούτε θα δοθεί από καμία συνάντηση που δεν έχει θεσμική υπόσταση. Δεν ζητούμε από κανένα μεγαλομέτοχο να στηρίξει τη διοίκηση. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στο πλαίσιο μιας Γενικής Συνέλευσης όλων των μετόχων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ. Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι αν ήταν δυνατό θα υπήρχε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ακόμα και αύριο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν τότε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης θα είναι άμεση.

Κρίναμε ότι η πιο διάφανη ενέργεια και ο μοναδικός ρεαλιστικός τρόπος ακολουθώντας τα κυβερνητικά διατάγματα για να ενημερώσουμε αυτή τη στιγμή, ένα ποσοστό εκπροσώπησης των κατόχων μετοχών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ που αγγίζει το 75%, με βάση τα άτομα που έχουν καλεστεί, είναι η πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης. Αποδεικνύοντας την πραγματικότητα και απαντώντας στις υπερβολές που δυστυχώς υιοθετούνται από τη μάζα του κόσμου της ομάδας. Είμαστε όλοι ΑΠΟΕΛίστες και μοναδικός μας σκοπός και στόχος θα πρέπει να είναι η αγνή και ειλικρινής πρόθεση να βοηθήσουμε τον ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει. Ας σταματήσουμε την εσωστρέφεια που είναι ο χειρότερος εχθρός της ομάδας μας».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Πολλά γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία σε ζωντανή μετάδοση /...

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντες αγώνες για τα πρωταθλήματα...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
26/06/2022 14:42

Μακρής Vs Οκριασβίλι

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και η Stoiximan σας καλούν να...

Α Κατηγορία
24/06/2022 17:11

Βάζει υπογραφή για €200.000+ ο Μεντόσα, αλλά όχι με τον...

Ο Χαβιέρ Μεντόσα που απασχόλησε έντονα το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ...

Α Κατηγορία
24/06/2022 16:52

Γράφουν για προσπάθεια… επανασύνδεσης Λένον και Μπιτόν από τη Σέλτικ...

Για πρόταση της Ομόνοιας στον Νιρ Μπιτόν κάνει λόγο δημοσίευμα...

Α Κατηγορία
24/06/2022 16:47

Ανόρθωση: Με τον φοίνικα στο στήθος ο Πάντσεον για 1+1...

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τζέισον Πάντσεον από την Ανόρθωση. Αναλυτικά:...

Α Κατηγορία
23/06/2022 16:56

Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα του σύντροφος είναι φίλη της Ιωάννας...

Ερωτευμένος ξανά δηλώνει ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του...

SHOW BIZ
22/06/2022 18:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ