Για την χθεσινή νίκη επί της Πάφου και για το σενάριο διατήρησης των 14 ομάδων μίλησε ο Πρόεδρος της Ν. Σαλαμίνας  Θουκής Θουκιδίδης στο Supersport FM 104.0.

«Μας έχει ανεβάσει βαθμολογικά η χθεσινή νίκη και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ίδια. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με μικρές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με τον Κορονοιό καταφέραμε να διαγνώσουμε έγκαιρα τα προβλήματα στο ιατρικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών και αφού κάναμε υπομονή μπήκαμε στο σωστό δρόμο. Ίσως ήμασταν και η μοναδική ομάδα ότι οι ποδοσφαιριστές μπήκαν αμέσως στο πετσί της ομάδας. Τα 4 νικηφόρα παιχνίδια δεν ήταν τυχαία όπως και η παρουσία γενικότερα. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος. Γιατί να μην διεκδικήσουμε θέση στην 6δα. Πριν κάποιες εβδομάδες ήμασταν στις τελευταίες θέσεις και  τώρα έχουμε ανέβει και επαναλαμβάνω γιατί όχι να μην περάσουμε  6δα»

Διατήρηση των 14 ομάδων

«Ήταν ένα θέμα το οποίο ως Σαλαμίνα είχαμε θέσει την άποψη μας για 14 ομάδες. Είχε τεθεί παλαιοτέρα από την Σαλαμίνα και τον Εθνικό σε μια άτυπη συνέλευση και οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ και ελπίζω το θέμα να προχωρήσει σύντομα. Χρειάζονται πέντε σωματεία για να στείλουν το αίτημα του. Έχουμε στείλει επιστολές και μέχρι το επόμενο 10ημερο πρέπει να τελειώσει το ζήτημα ειδικά τώρα που όλα είναι όλα ρευστά στην βαθμολογία. Έχει αρχίσει μια χρονιά όπου αδικηθεί ομάδες αγωνιστικά. Να παραδεχτούμε ότι κάποια πράγματα ήταν άνισα για κάποιες ομάδες. Το πρωτάθλημα πλέον διεξάγεται με δυο πρωτόκολλα μετά τις εξελίξεις με το ΑΠΟΕΛ. Αποδεικνύεται ότι το πρωτάθλημα μας δεν παίζεται επί  επί ίσοις όροις»


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ