Ο εκτελεστικός Γραμματέας του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 29ής Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 με αφορμή τη φημολογία περί στημένου αγώνα στην αναμέτρηση με τον Κορμακίτη, για την οποία τοποθετήθηκαν οι «πράσινοι» και με ανακοίνωσή τους (διαβάστε ΕΔΩ).

«Ήταν η συχνότητα της φημολογίας. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε αμάθητοι με τέτοια θέματα για την ομάδα μας. Κάναμε μια ήττα και ακούστηκαν πολλά. Σκεφτόμασταν εάν θα τοποθετηθούμε, και επίτηδες του δώσαμε και υπόσταση γιατί θέλουμε να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα. Μια ομάδα που ιδρύθηκε εντελώς αντίθετη σε αυτά. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε για τέτοια θέματα. Αντί όλοι να ασχοληθούν με τη νίκη του Κορμακίτη, όλοι ασχολούνταν εάν υπήρχε κάτι από πίσω. Θεωρούμε ότι η φημολογία βγήκε γιατί κανένας δεν περίμενε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι πιάστηκαν από αυτό το γεγονός, έτρεξαν να το εκμεταλλευτούν για να πλήξουν το σωματείο μας».

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή, εάν διατηρήσουμε το ίδιο τέμπο και σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε όχι μόνο την άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας… Έχουμε πληγεί αρκετά με τα μέτρα του κορωνοϊού, η παρουσία του κόσμου μας λείπει πολύ φέτος»


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ