Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από τηνΆρσεναλ, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να αποχαιρετά την ομάδα του Λονδίνου. Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την αποχώρηση του Σωκράτη από τους «κανονιέρηδες», χαρακτηρίζοντας δύσκολη την απόφαση αποδέσμευσής του.

«Ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσουμε να φύγει. Είναι επαγγελματίας και ένας φοβερός άνθρωπος για να συνεργαστείς. Είναι κρίμα γιατί φέτος είχαμε πάρα πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και πολλούς ξένους παίκτες, οπότε έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Το πήρε πολύ καλά, ήταν υποστηρικτικός και συνεργάσιμος, οπότε από τα βάθη της καρδιάς μου του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω μαζί του».

Παράλληλα, σχολίασε και την μετακίνηση του Μεσούτ Οζίλ στη Φενερμπαχτσέ, αναφέροντας πως «η κατάσταση με τον κορωνοϊό καθυστερεί το τελευταίο βήμα επειδή υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην Τουρκία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν τις ανακοινώσεις. Πιστεύω πως όλα πηγαίνουν καλά αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, έκανε πολλά για την Άρσεναλ αλλά αυτήν την στιγμή θέλουμε να πάμε σε άλλη κατεύθυνση την ομάδα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ