Ένα βήμα πριν από την πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Ντιέγο Αγκίρε (όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα) μετά τα τελευταία «τερτίπια» για την μη χρησιμοποίηση του από το Γιάννη Πετράκη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα.

Πλέον ο Ισπανός αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα κάτι το οποίο προκάλεσε ο ίδιος με την όλη συμπεριφορά και προκλητική στάση του.

Στον Απόλλωνα δεν πρόκειται να κρατήσουν εκδικητική στάση με ενδεχόμενο παραγκωνισμό του ποδοσφαιριστή, έχοντας αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ στο ενδιαφερόμενο ΑΠΟΕΛ που έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η απόφαση για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Λευκωσία και στους γαλαζοκίτρινους έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις απαιτήσεις του Αγκίρε γύρω από το οικονομικό ζήτημα που αφορά το συμβόλαιο του με την Λεμεσιανή ομάδα. Εάν και εφόσον συμφωνήσει με την διοίκηση Νίκου Κίρζη τότε παίρνει και το χαρτί ελευθερίας για την πρωτεύουσα.

Εν τω μεταξύ όπως πληροφορούμαστε το κεφάλαιο  Μαλεκίδη δεν έχει κλείσει και αυτό θα κριθεί από τις ανάγκες του Απόλλωνα κυρίως στον χώρο της επίθεσης.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ