Φωνές από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ΕΝΠ, στο Μακάρειο στάδιο. Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στην φάση του 90′ αφού δεν υποδείχθηκε πέναλτι για χέρι του Μουλαζίμη. Μίλησε για σκόπιμη ενέργεια ο έφορος του Ολυμπιακού, Κούλλης Παπαγεωργίου με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:
«Είχαμε ένα οφθαλμοφανέστο πέναλτι που έβλεπες με γυμνό μάτι από την εξέδρα. Έχω ζήσει πολλά πράγματα. Χαίρομαι που ήρθε το VAR. Το χθεσινό, όμως ήταν μια σκόπιμη ενέργεια. Δεν υπάρχει άλλη ενέργεια. Για τον Τιμόθεο Χριστοφή έχω χάσει την εκτίμηση μου από το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Τιμόθεε Χριστοφή, χθες καθόσουν σε μια καρέκλα και έβλεπες και μπορούσες να απονείμεις δικαιοσύνη. Κύριοι της ΚΟΠ, δέστε το και ξαναδέστε το. Οι άνθρωποι που είναι εκεί να είναι υπεύθυνοι και όχι ανεύθυνοι.
Πειστική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Βάζω την ευθύνη κατά σειρά. Αν έχει κάποια ευθύνη ο διαιτητής, ο VAR έχει απόλυτη ευθύνη. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι κρίμα να σπαταλούνται τόσα λεφτά για ανθρώπους που δεν θέλουν να απονείμουν δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιολογία».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ