Και ενώ όλες οι ομάδες σε Β’ και Γ’ κατηγορία, ήταν έτοιμες να μπουν στο γήπεδο και να ξεκινήσουν μία μίνι προετοιμασία για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, φαίνεται πως το υπουργικό συμβούλιο δεν θα ανάψει το «πράσινο» φως για κάτι τέτοιο!

Όπως γράψαμε από χθες, φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει κάτι ως προς τα υπάρχοντα μέτρα που αφορούν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, δηλαδή να συνεχίζεται η δράση μόνο στην πρώτη κατηγορία όλων των αθλημάτων, ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες θα παραμείνουν κλειστές.

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν πληροφορίες πως έγιναν επαφές από διάφορες Ομοσπονδίες και ιδιαίτερα εκείνη του ποδοσφαίρου, με το υπουργείο υγείας και πως υπήρχε θετική ανταπόκριση σε αυτές, τελικά οι επιδημιολόγοι αποκάλυψαν πως ποτέ δεν έχουν ενημέρωση για κάτι τέτοιο και πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγής στα ήδη υπάρχοντα μέτρα.

Μάλιστα υπήρχαν διαβεβαιώσεις από την ΚΟΠ πως τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου.

Σήμερα (Τετάρτη, 27/1) στις 12:30 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Αντώνης Κατσαρός


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ