Όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου, τόσο πιο πολύ εντείνονται οι προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΛ. Μετά τους Άντονι Γεωργίου και Μπλάντε Ρομάριο, η ομάδα της Λεμεσού ψάχνει και άλλες επιλογές, από τη στιγμή που δικαιούται να κάνει άλλες δύο κινήσεις.

Φαίνεται πως εκτός από κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, ο Ντούσαν Κέρκεζ εντόπισε άλλη μια καλή περίπτωση για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Στα υπόψη του Βόσνιου τεχνικού βρίσκεται και ο Γερμανο-Κοσοβάρος Ντόνις Αβντίγιαϊ. Πρόκειται για 24χρονο άσο, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κυρίως αριστερά.

Είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα του Κοσόβου, ενώ σε επίπεδο «μικρών» Εθνικών αγωνίστηκε στις U16, U17 και U19 της Γερμανίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η ολλανδική Έμεν, με την οποία κατέγραψε φέτος 8 συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Χαρτς (Σκοτία), Τραπεζούντα (Τουρκία), Βίλεμ (Ολλανδία), Ρόντα (Ολλανδία), Σάλκε (Γερμανία) και Στουρμ Γκρατζ (Αυστρία).


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ