Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου πέρασε από εργομετρικά και θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα.

Ο Σίντζι Καγκάβα πέρασε από χθες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν την υπογραφή του συμβολαίου και σήμερα από εργομετρικά που θα δείξουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ιάπωνας μέσος του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών που θα έχει στα χέρια του, το τεχνικό επιτελείο θα καθοριστεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΚΑΒΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σίντζι Καγκάβα με τιτίβισμα στα ιαπωνικά και δεν έμεινε εκεί. Η φανέλα με τον αριθμό 23, τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στην πλάτη και με το όνομα του στα ιαπωνικά αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να πωλείται από την μπουτίκ και έχει ενδιαφέρον να φανεί πόσο μεγάλη θα είναι η απήχηση της στους φαν του Καγκάβα στην Ιαπωνία. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μόνο στο instagram 1.5 εκατομμύριο ακολούθους.

Δείτε την φανέλα με το όνομα του Καγκάβα στα ιαπωνικά εδώ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ