Δεν γυρίζει στη Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ, που διέψευσε το δημοσίευμα της Mundo Deportivo καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Λος Άντζελες.
Η είδηση της συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με τον Πάου Γκασόλ καταρρίφθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/2) με τον πιο απόλυτο τρόπο. Ο 40χρονος σέντερ διέψευσε μέσω Twitter το δημοσίευμα της Mundo Deportivo, λέγοντας πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να γυρίσει στα παρκέ! Έτσι, οι Καταλανοί έχουν μπροστά τους ελάχιστες ημέρες για να προχωρήσουν σε μεταγραφή, καθώς η διορία της EuroLeague εκπνέει στις 24/2.
«Αφού πρώτα άκουσα τις ειδήσεις από την Ισπανία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως παραμένω συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και δεν είμαι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψω στον ανταγωνισμό. Μόλις έχω κάτι που θα μπορώ να ανακοινώσω, θα το κάνω μέσα από τους λογαριασμούς μου στα social media. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας» έγραψε ο θρυλικός σέντερ, που δεν έχει παίξει εδώ και δύο χρόνια.
After hearing the news out of Spain today, I wanted to share that I remain focused on my recovery and I am not ready to get back to competing just yet. As soon as I have something to announce, I will do so via my social media channels.
Thank you very much for your support!
— Pau Gasol (@paugasol) February 20, 2021