Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Τζόλης δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου.

Από την στιγμή που ο Χρήστος Τζόλης έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία – έχοντας πάντως προλάβει να σκοράρει ένα ακόμη γκολ και να τον προσθέσει στο ενεργητικό του- στον ΠΑΟΚ σήμανε ένας μικρός συναγερμός.

Ο 19χρονος επιθετικός, μετά το τέλος του αγώνα, πήγε κατευθείαν για εξετάσεις και υποβλήθηκε σε αξονική και σε ακτινογραφία. Οι εξετάσεις που έκανε την Κυριακή (21/2) ο Χρήστος Τζόλης έδειξαν ότι δεν είχε υποστεί κάποιο κάταγμα στον αστράγαλο στον αγώνα με την Λαμία.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα (22/2) επιβεβαίωσε τις θετικές εκτιμήσεις καθώς έδειξε ότι ούτε στο συνδέσμους έχει υποστεί κάποια κάκωση.

Ο νεαρός επιθετικός θα ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα θεραπείας και την Τρίτη και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει στην κανονική προπόνηση για να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη.


BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 ΕυρώΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ