Ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΠΟΕΛ,  Άρα Πετροσιάν, μίλησε στην εκπομπή «12 στα ΣΠΟΡ» στον Super Sport FM 104.0.

Σχετικά με τη φετινή σεζόν του ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Είναι μια χρονιά που θέλει να αφήσει πίσω του το ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό δε γίνεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι του Σαββάτου η Ομόνοια μπορούσε να βάλει κι άλλα τέρματα».

Για τον προπονητή της ομάδας: «Ακολουθώ την πορεία του Σάββα Πουρσαϊτίδη και πιστεύω πως κάνει καλή δουλειά. Μπήκε στο ΑΠΟΕΛ όταν ήδη είχε αλλάξει δύο προπονητές και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Το σωματείο της ομάδας πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στον Πουρσαϊτίδη ότι μπορεί να ξαναβάλει το ΑΠΟΕΛ εκεί που ήταν πριν».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Αύριο μπορεί να τελειώσουν όλα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ παίζει στην έδρα του. Χρειάζεται παίκτες τους οποίους μπορεί να εμπιστευτεί ο προπονητής αλλά και οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν στον προπονητή.  Αν δεν περάσει στο κύπελο η ομάδα θα έχει πολύ μεγάλη αλλαγή του χρόνου. Πρέπει οι παίκτες να παίξουν για τη φανέλα, είναι η τελευταία τους ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη. Πρέπει να ξεχάσουν την ήττα του Σαββάτου, αλλά σίγουρα κέρδισαν κάτι έτσι ώστε να αλλάξουν τα πλάνα τους».

«Το ζήτημα είναι η καλή ψυχολογία των παικτών. Κάποτε κερδίζαμε το παιχνίδι από τα αποδυτήρια με τη ψυχολογία που είχαμε».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ