Ο Φιλανδός επιθετικός της ΠΑΦΟΥ FC ΟΝΙ ΒΑΛΑΚΑΡΙ μίλησε στον SupersportFM 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Πάφου:

Για το άμεσο μέλλον του: «Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την Πάφο και την τρέχουσα σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει στο ποδόσφαιρο. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της ομάδας».

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Είναι δύσκολο να το πω αυτή τη στιγμή, θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το Β’ γκρουπ: «Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να περάσουμε αυτά τα ματς».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Σίγουρα θέλω να συνεχίσω. Περνάω πολύ καλά στην Πάφο. Είναι ένα σωστό μέρος για μένα ώστε να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Οπότε θέλω να παραμείνω να συνεχίσω την ανάπτυξη και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Αν μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο η Πάφος: «Φυσικά και το πιστεύω. Είναι μία διαδικασία που θέλει καιρό. Αν θες να πετύχεις χρειάζεσαι τον χρόνο σου, όμως υπάρχει η προοπτική για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο που απογοητεύτηκε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε για να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν τα καταφέραμε, το έχουμε συζητήσει μέσα στην ομάδα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα πάμε καλύτερα την επόμενη χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Τότε μόνο ανεβαίνουμε και επίπεδο, έτσι θα πρέπει να παίζουμε πρώτα για την ομάδα».

Αν του αρέσει στην Κύπρο: «Έχω συμπληρώσω έναν χρόνο στην Πάφο και το απολαμβάνω. Απολαμβάνω τον καιρό, πολύ καλές καιρικές συνθήκες για να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ