Η ισοπαλία με την Ομόνοια άφησε μία… γλυκόπικρη γεύση στο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να σώσουν την χρονιά και η χθεσινή εμφάνιση άφησε θετικές εντυπώσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά το γεγονός ότι η εικόνα ήταν βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς, το τελικό αποτέλεσμα βάζει… δύσκολα στην ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον επαναληπτικό. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να σκοράρουν οπωσδήποτε και αν αναλογιστούμε πως φέτος δεν πετυχαίνουν πάνω από ένα τέρμα στα ντέρμπι, τότε θα πρέπει να κρατήσουν και το «μηδέν» στην άμυνα.

Αυτό το δεύτερο στοιχείο είναι που απασχολεί περισσότερο τον ελλαδίτη προπονητή, καθώς τα αμυντικά προβλήματα έχουν διορθωθεί σε καλό βαθμό, όχι όμως σε τέτοιο που να κρατάει τους αντιπάλους μακριά από το τέρμα. Ισχυρό παράδειγμα αποτελεί το τέρμα που δέχτηκε χθες από την Ομόνοια στο 54ο λεπτό. Μία φάση που θα μπορούσε να αποφευχθεί…

Πάντως τα παράπονα των γαλαζοκιτρίνων για την διαιτησία και για το VAR έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Τόσο οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου αμέσως μετά το παιχνίδι, όσο και η σημερινή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φανερώνουν με καυστικό τρόπο το γεγονός αυτό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Χρίστος Σιέλης ήταν εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου, εξαιτίας ενός στραμπουλήγματος στον αστράγαλο. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί σήμερα και θα διαφανεί το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός. Πάντως, εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται κάτι σοβαρό για τον νεαρό αμυντικό.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ