Γίνεται πολύς λόγος για την πίεση που επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα για τους ποδοσφαιριστές αλλά και στο πρόσωπο του προπονητή Γιάννη Πετράκη.

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα  Μαρίνος Ευσταθίου κατά την χθεσινή εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» απάντησε έπειτα από σχετική ερώτηση ότι η  πίεση που μπαίνει στους παίκτες  μέσω της κριτικής του κόσμου δεν κάνει καλό και επηρεάζονται…  Δικαιολογημένα ο κ. Ευσταθίου στέκεται ως ασπίδα και αναμφίβολα στο βάρος που κουβαλούν στις πλάτες για να ολοκληρώσουν την σαιζόν ως πρωταθλητές.

Άλλωστε, πίεση έχει ο κάθε εργαζόμενος που ξυπνά το πρωί για να πάει στην δουλειά του και να δικαιολογήσει το ψωμί που κερδίζει.

Στο ρόστερ του Απόλλωνα υπάρχει η «παλιοσείρα»  που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε ότι και αν έφταιξε τα προηγούμενα χρόνια και έχω την αίσθηση ότι για τους «παλιούς» που γεύτηκαν την αποτυχία στο νήμα ίσως να αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία να σηκώσουν «μανίκια» και εν τέλει  την κούπα του πρωταθλητή και να αποφορτίσουν του υπόλοιπους και του επόμενους από το άγχος και την λεγόμενη πίεση. Έτσι και αλλιώς αυτό το στοιχείο συνοδεύει όλες τις ομάδες που προπορεύονται και διεκδικούν τον ίδιο στόχο που ψάχνει ο Απόλλωνας.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη έχει ρίξει χρήμα και έχει φέρει παίκτες οι οποίοι αναμφίβολα έχουν χαρακτηριστεί οι καλύτεροι στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα έχει δοκιμάσει τα πάντα και αν έπαιζε μπάλα ο ίδιος και οι συνεργάτες του…  ίσως να το είχαν κάνει…

Ο κ. Πετράκης είναι ένας έμπειρος κόουτς με αρκετά χρόνια στην πλάτη του και έχει την τεράστια ευκαιρία να πραγματοποιήσει και ένα προσωπικό όνειρο. Να στεφθεί πρωταθλητής για πρώτη φορά στην προπονητική του σταδιοδρομία. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αξιοποιήσει το πλούσιο υλικό που έχει στην διάθεση του και να αποδείξει ότι είναι ο σοφότερος στην «σκακιέρα» με τους συναδέρφους του στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ