Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, χαριτολογώντας, είπε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο… επιθεωρητής του ΚΟΑ, επισημαίνοντας τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Διαβάστε τα σημεία που στάθηκε, ενώ μπορείτε να ακούσετε και το ηχητικό:

Για το ντέρμπι: «Σε αυτά τα ντέρμπι δεν μετράει τόσο πολύ η αγωνιστική κατάσταση. Οι ομάδες σχεδόν εξισώνονται και οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι εφικτό. Έχει ένα μικρό προβάδισμα η Ομόνοια με το εκτός έδρας γκολ, όμως όλα είναι ανοικτά για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το VAR: «Ήμουν πολύ επιφυλακτικός με το VAR στην αρχή, όμως η αλήθεια είναι πως κάνει το ποδόσφαιρο πιο δίκαιο. Έχω ακόμα επιφυλάξεις για το γεγονός πως το πιο σημαντικό είναι το ποιος θα το χειρίζεται. Δεν είμαι υπέρ του να το χειρίζονται εν ενεργεία διαιτητές. Γνωρίζω πως η ΟΥΕΦΑ μελετάει ξανά το θέμα του οφσάιντ. Γιατί η γραμμή που τραβιέται και μελετάει το οφσάιντ, δεν βγάζει σωστά συμπεράσματα. Είναι μία αδυναμία που πρέπει να διορθωθεί και όταν υπάρχει η θέληση, υπάρχει και ο τρόπος».

Για την χαλάρωση μέτρων που αναμένονται: «Νομίζω πως θα έχουμε ευχάριστα νέα. Βέβαια και άλλες φορές περιμέναμε ευχάριστα νέα και δεν τα ακούσαμε τελικά. Σαν ΚΟΑ πιέζουμε για να έχουμε χαλαρώσεις. Ο αθλητισμός είναι υγεία, το λέω και στην επιδημιακή ομάδα και στον Υπουργό Υγείας κάθε φορά που συναντιόμαστε. Όμως οι αποφάσεις παίρνονται από αυτούς και ελπίζουμε να ακούσουμε ευχάριστα νέα».

Για τα κρούσματα στην ομάδα χάντμπολ στην Ανόρθωση: «Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης. Αρχικά να πω πως τους συγχαίρω για αυτήν την μεγάλη Ευρωπαϊκή πρόκριση. Έγιναν τα τεστ πριν τον αγώνα τόσο η Ανόρθωση, όσο και η Αυστριακή ομάδα, όλα βγήκαν αρνητικά. Μετά την πρόκριση έκαναν τα τεστ και βγήκαν 15 θετικά. Είναι σε απομόνωση, εγώ πιστεύω όσα μου ανέφεραν και θα ακολουθήσουν τα πρωτόκολλα».

Για τις δηλώσεις Κετσπάγια: «Ο Τιμούρ είναι ο… επιθεωρητής μας. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον πυλώνα του Παφιακού. Αύριο θα είναι εκεί οι τεχνικοί μας για να ελέγξουν τι έγινε. Θα δούμε ακριβώς τι έχει συμβεί, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε πως όλα είναι ρόδινα. Η ζημιά δεν ήταν γνωστή. Υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε. Αύριο θα γίνει μία μίνι σύσκεψη εκεί ώστε να δούμε τι πρέπει να διορθωθεί. Είτε έλεγε ο Κετσπάγια, είτε όχι, θα κάναμε έλεγχο. Το πρόβλημα υπήρχε και το συζητήσαμε την Τρίτη στο ΔΣ του ΚΟΑ, όμως την Τετάρτη επιδεινώθηκε. Δεν μας ενοχλεί να λέει πράγματα που αφορούν τον ΚΟΑ, γιατί δεν θέλουμε να κρύβουμε πράγματα κάτω από το χαλί. Ξέρουμε σαν Οργανισμός τι πρέπει να γίνει».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ